- Bluearena - https://bluearena.gr -

Σε αναζήτηση back up του Καββαδά από την ξένη αγορά

Η απουσία του Βασίλη Καββαδά στην αναμέτρηση με το Μεσολόγγι, φάνηκε να εκθέτει τον Εντ Ντάνιελ στα μάτια της “κυανόλευκης” τεχνικής ηγεσίας, καθώς ο Αμερικανός – εξ ανάγκης – έπρεπε να διαδραματίσει τον ρόλο του βασικού σέντερ στο παιχνίδι.

Ο έμπειρος παίκτης δεν είχε καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις ούτε ως back up του διεθνούς Έλληνα σέντερ, ρόλος για τον οποίο εντάχθηκε στον αρχικό σχεδιασμό της ομάδας, πολλώ δε μάλλον στην προοπτική να αγωνιστεί ως το βασικό “πεντάρι” του Ηρακλή.

Μετά τον αγώνα αυτόν, ο Βαγγέλης Ζιάγκος και οι τεχνικοί συνεργάτες του έχουν επιδοθεί σε μία προσπάθεια διεξοδικής αναζήτησης ενός ξένου ψηλού, ο οποίος να μπορεί να ανταποκριθεί με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στον ρόλο, που κατέχει ο Εντ Ντάνιελ, δηλαδή να δίνει πολύτιμες ανάσες στον Βασίλη Καββαδά, αλλά και να κρατάει αξιοπρεπώς τη συγκεκριμένη θέση, όταν και αν χρειαστεί να αγωνιστεί ως βασικός σε αυτήν.

Μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ, ο κόουτς του “Γηραιού” εξέφρασε ανοικτά τη δυσφορία του για την απόδοση του Αμερικανού, ο οποίος παιχνίδι με το παιχνίδι δείχνει να υποχωρεί ακόμη περισσότερο σε επίπεδα απόδοσης.

Βεβαίως, η αναζήτηση ενός καλού σέντερ, στο οικονομικό πλαίσιο, στο οποίο κινείται ο Ημίθεος, αποτελεί εξαιρετικά δύσκολο εγχείρημα και η υπόθεση θα προχωρήσει μόνο αν βρεθεί αυτό το “κάτι καλύτερο” για τον συγκεκριμένο ρόλο…