Asvestochori Club: “Ενα τεράστιο ευχαριστώ…”

Ο “κυανόλευκος” Σύνδεσμος εκφράζει την ικανοποίησή του για τη συνεισφορά της οικογένειας του Ηρακλή στην προσπάθεια ενίσχυσης του Παιδικού Χωριού.

Διάφορα

Η ανάρτηση του Asvestochori Club:

Θα θέλαμε να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν με τον τρόπο τους να συγκεντρωσουμε τόσα πολλά αγαθά και τρόφιμα για το παιδικό χωριό Φιλυρου. Ασβεστοχώρι, ρετζικι, 40 εκκλησίες,μετέωρα, Νεάπολη, αμπελόκηποι, καλαμαριά, χαριλαου, τούμπα, Χορτιάτης, Ωραιόκαστρο είναι κάποιες μόνο από τις περιοχές που άτομα του συνδέσμου μας παρέλαβαν πράγματα!!! Επίσης από παιδιά της Αυτόνομης θύρας 10 και από το παρεακι του group KALAMARIA. Ολοι εσείς ξέρετε ποιοι είσαστε και τι προσπάθεια κάνατε για να γίνει όλο αυτό. Το ευχαριστώ από εμάς είναι πραγματικά το ελάχιστο!
Σήμερα θα παραδοθούν από αντιπροσωπεία του συνδέσμου μας στις εγκαταστάσεις του παιδικού χωριού με ιδιαίτερη χαρά και τιμή. Το όνομα του ΗΡΑΚΛΗ και πάλι θα ακουστεί για την πιο όμορφη προσφορά η οποία αφορά παιδικές ψυχές.
Ήδη έχουμε εξασφαλίσει και σοβαρές προμήθειες για οικογένειες στην περιοχή μας, οι οποίες χωρίς την βοήθεια όλων μας δεν θα νιώσουν γιορτινές μέρες. Η προσπάθεια για προσφορά και αλληλεγγύη συνεχίζεται ασταμάτητα.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΗΡΑΚΛΑΡΕΣ.
ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ
BV 64
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, υπαίθριες δραστηριότητες

Back to Top