Ενίσχυσε το Ελληνικό Παιδικό Χωριό Φιλύρου ο Ηρακλής (pic)

Γεράκης: “Ο Ηρακλής οργανώνεται και δρα σε όλα τα επίπεδα” – Προσφορά αγάπης στον ευαίσθητο κοινωνικό φορέα από τους “κυανολεύκους”.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η αναλυτική ανάρτηση του ποδοσφαιρικού Ημίθεου για την επίσκεψη της αντιπροσωπείας του στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό Φιλύρου:

Η”κυανόλευκη”διοίκηση αλλά και φίλαθλοι της ομάδας βρέθηκαν σήμερα στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ όπου έδωσαν χρηματική βοήθεια, είδη πρώτης ανάγκης και ρουχισμό.
Με αφορμή την επίσκεψη στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό ο σύμβουλος και υπεύθυνος επικοινωνίας του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ηρακλή, Γιώργος Γερακης παραχώρησε δηλώσεις…
Αρχικά τόνισε:
“Είναι χρέος του Ηρακλή και της κοινωνίας να παρέχει βοήθεια σε αυτά τα παιδιά. Με το που μάθαμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο ήρθαμε αμέσως σε επικοινωνία με τους υπεύθυνους ώστε να κάνουμε τα πάντα για να βοηθήσουμε. Είναι τιμή μας που βρεθήκαμε εδώ σήμερα». Σε ερώτηση για το πότε θα ξανά αρχίσει το Πρωτάθλημα της Γ΄
Εθνικής.
“Δυστυχώς όλος ο πλανήτης ταλανίζεται από τον περασμένο Μάρτιο με τον κορωνοϊό και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει και τον αθλητισμό. Πρωτίστως ευχόμαστε όλοι να έχουμε την υγεία μας και ελπίζω σύντομα οι ειδικοί να δώσουν το πράσινο φως ώστε να ξανά αρχίσει το Πρωτάθλημα.
Παρά τη διακοπή, άπαντες στην ομάδα δουλεύουν και κλείνουν συμφωνίες-χορηγούς για το καλό του συλλόγου. Το επόμενο διάστημα θα είναι στον αέρα και η επίσημη ιστοσελίδα του Ηρακλή, που έλειπε τόσα χρόνια από το ποδοσφαιρικό τμήμα. Η ομάδα οργανώνεται όσο είναι δυνατόν σε όλα τα επίπεδα. Αναλάβαμε την ομάδα με στόχο να την επαναφέρουμε εκεί που της αρμόζει, δηλαδή στη μεγάλη κατηγορία, που ποτέ δεν έπεσε αγωνιστικά. Κανείς δεν πρέπει να βάλει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα. Όλοι μαζί να δώσουμε τα πάντα για τον σύλλογο, ώστε να ξανά γίνει μεγάλος”.

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top