- Bluearena - https://bluearena.gr -

Σημαντικές ελπίδες για Καββαδά

Σημείο αναφοράς, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του μπασκετικού Ηρακλή για τον σαββατιάτικο αγώνα με την ΑΕΚ, αποτελεί η κατάσταση του Βασίλη Καββαδά.

Ως γνωστόν, ο διεθνής σέντερ έτυχε “καταχρηστικής” αντιμετώπισης κατά την παρουσία του στις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας, αγωνιζόμενος σε δύο αγώνες εντός τριών ημερών και δίνοντας μάχες για μεγάλα χρονικά διαστήματα και των δύο αναμετρήσεων. Δηλαδή, δεν έτυχε του χειρισμού, του οποίου τυγχάνει στον Ηρακλή, με τον προπονητή του να του δίνει συχνά – πυκνά ανάσες ανάπαυσης μέσα στο παιχνίδι, ενώ υπάρχουν και τα περιθώρια ανάπαυσης και αποθεραπείας μετά από κάθε αγώνα, μέχρι την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μια επιβάρυνση στον προσαγωγό του και την απόφαση να μην αγωνιστεί στο παιχνίδι με το Μεσολόγγι, προκειμένου να μην επιδεινώσει περαιτέρω την κατάστασή του.

Το θετικό είναι ότι η αποχή του από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν καθαρά προληπτικού χαρακτήρα, καθώς η μαγνητική τομογραφία, στην οποία υποβλήθηκε ο παίκτης, ήταν “καθαρή” και δεν υπέδειξε κάποιον τραυματισμό στον προσαγωγό.

Αυτό σημαίνει ότι ο Βασίλης Καββαδάς συγκεντρώνει σημαντικές πιθανότητες συμμετοχής στην κόντρα με την ΑΕΚ, ακολουθώντας παράλληλο θεραπευτικό και ατομικό πρόγραμμα, με την προοπτική να περάσει σε φουλ ρυθμούς με την ομάδα, πριν το Σάββατο.