Asvestochori Club: Ενισχύει και τη φιλόπτωχη κοινότητα Ασβεστοχωρίου

Νέα πρωτοβουλία κοινωνικής αρωγής από τον “κυανόλευκο” Σύνδεσμο.

Διάφορα

Η ανακοίνωση του Asvestochori Club:

Ο σύνδεσμος μας ενημερώνει ότι μέχρι και την Τετάρτη 9/12 θα συνεχίσουμε να συγκεντρωνουμε αγαθά, χρήματα, προσφορές για το παιδικό χωριό Φιλυρου. Η ανταπόκριση είναι όχι απλά απίστευτη αλλά συγκινητική. Άνθρωποι του συνδέσμου μας θα συνεχίσουν να συλλέγουν πράγματα από οποιοδήποτε σημείο μας ζητηθεί.
Μετά από επικοινωνία της φιλοπτωχης κοινότητας Ασβεστοχωριου με τον σύνδεσμο, ενημερωθηκαμε ότι υπάρχουν δυστυχως πολλές οικογένειες στον δήμο μας και κυρίως στην κοινότητα Ασβεστοχωριου οι οποίες χρειάζονται πραγματική βοήθεια. Έτσι αποφασίσαμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια και μετά την Τετάρτη για συγκομιδή οτιδήποτε χρησιμου αγαθού τα οποία και θα μοιράσουμε τις μέρες πριν τις γιορτές, με κάθε διακριτικοτητα, σε όποιες οικογένειες μας υποδείξουν οι άνθρωποι του φιλοπτωχου.
Είχαμε πει από την αρχή της επαναλειτουργιας μας ότι ο ρόλος του συνδέσμου σε μια ιστορικά Ηρακλειδικη περιοχή δεν θα μπορούσε να μην είναι και κοινωνικός. Και αυτό κάνουμε πράξη.
Ευχαριστούμε όσους επικοινωνούν μαζί μας για να παραλάβουμε πράγματα και όχι μόνο και καλούμε όλο τον λαό του ΗΡΑΚΛΗ να συνεχίσει να το κάνει. Γιατί ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν είναι ομάδα και γιατί η ιστορία έγραψε, γράφει και θα συνεχίσει να γράφει…
ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ
BV 64

Back to Top