Καλαμπάκος: “Μας κέρδισαν η ποιότητα και η εμπειρία του Ηρακλή”

To σχόλιο του κόουτς του Μεσολογγίου για την έκβαση του αγώνα.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η άποψη του Ντίνου Καλαμπάκου:

«Ήμασταν άτυχοι και το μπάσκετ είναι σοφό άθλημα, όπως κερδίσαμε τον Άρη, έτσι χάσαμε σήμερα. Ξέρουμε τι είμαστε πως φτάσαμε ως εδώ. Γίνετε τιτάνια προσπάθεια, ήμασταν ανταγωνιστικοί, θέλαμε να τους στριμώξουμε να τους βάλουμε δύσκολα, γυρίσαμε δύο φορές το παιχνίδι, δεν έχω παράπονο. Είμαι στεναχωρημένος έτσι όπως χάθηκε το παιχνίδι.

Έβαλε ένα δύσκολο σουτ ο Χάνλαν, με κρεμασμένο επάνω του τον Αμάρντι. Εκεί που ξεφύγαμε στο σκορ, δεν είχαμε την ωριμότητα και την εμπειρία να κρατηθούμε, εκεί ήταν το λάθος μας. Όσο δουλεύουν τα παιδιά και καταλαβαίνουν τη συνθήκη του ευρωπαϊκού μπάσκετ, θα βελτιωνόμαστε και στο κομμάτι της προσέγγισης.

Είμαστε οιμάδα που έχουμε ανάγκη όλους, αλλά έχουμε μάθει να παλεύουμε και να ζούμε δύσκολα, είπαμε ότι έχουμε άλλη προσέγγιση, θα πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας και θα βρεθούν παιδιά να βοηθήσουν και βρέθηκαν. Είχαμε και τον Φέργκιουσον σε κακή μέρα. Τακτικά ήμασταν μέσα στο παιχνίδι, Η ποιότητα και η εμπειρία μας κέρδισε σήμερα. Δεν ξέρω τι μάθημα πήραμε από το παιχνίδι αυτό».

Σχετικά Άρθρα

“Colpo grosso” με τον NBAer φόργουορντ – σκόρερ, Ντέβιν Ίμπανκς!

Μπάσκετ

Στο Ιβανώφειο ο Όμπι – “Θα βοηθήσω όπου χρειάζεται η ομάδα” (vid+pics)

Μπάσκετ

Η… “διαβολοεβδομάδα”, με τοπικό ντέρμπι και τρία ευρωπαϊκά παιχνίδια!

Μπάσκετ

Back to Top