Φοφόνκα: “Ο κόσμος του Ηρακλή πληρώνει τα εγκλήματα των διοικήσεων!”

Ο Βραζιλιάνος με τους ισχυρούς “κυανόλευκους” δεσμούς παίρνει θέση για τα όσα συμβαίνουν στον ποδοσφαιρικό Ημίθεο.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όσα είπε ο Έντερσον Φοφόνκα στο Metropolis 95,5:

«Δεν ξέρω αν πήρε άλλο ΑΦΜ. Μιλάω με ανθρώπους εκεί που είναι τρελοί οπαδοί του Ηρακλή. Δεν είναι όπως παλιά που έπαιζε στο Καυταντζόγλειο στην Α’ κατηγορία. Οι άνθρωποι που ήταν εκεί έκαναν κακό και τώρα την πληρώνει ο κόσμος. Παλεύουν και όσοι έκαναν την ζημιά έφυγαν. Ο Άρης πριν τέσσερα χρόνια ήταν όπως ο Ηρακλής και τώρα κάνει καλή πορεία. Δεν είναι μόνο τα λεφτά είναι και οι άνθρωποι που θέλουν να κάνουν καλό στην ομάδα. Χρειάζεται ο Ηρακλής κάποιους σοβαρούς παράγοντες.

Αυτοί που έρχονται πρέπει να κάνουν δουλειά, να κερδίσουν και αυτοί και η ομάδα. Δεν έρχονται γιατί πρέπει να πληρώνουν τα χρέη που έκαναν άλλοι. Και ο άνθρωπος που θα έρθει πρέπει να του πει το κράτος ότι αν κάνεις χρέη θα πας φυλακή. Όχι να φύγει στο… Ντουμπάι και να τα πληρώνουν άλλοι. Εγώ θα πληρώσω μόνο τα δικά μου χρέη».

Για την πιο δυνατή ανάμνησή του σημείωσε: «Το γκολ μου με τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα. Ήταν η καλύτερή μου στιγμή. Αυτό το ματς ήταν κάτι για μένα. Όλα ήταν διαφορετικά για μένα όταν ήρθα. Δεν μιλούσα την γλώσσα και ήρθα από άλλο πρωτάθλημα. Δεν είχα κάνει και διακοπές, με το που τελείωσα από το πρωτάθλημα Ουρουγουάης, ξεκίνησα στην Ελλάδα. Τον δεύτερο χρόνο πήγα πολύ καλά στην προετοιμασία.

Ξεκινήσαμε με τον Ολυμπιακό και μετά παίξαμε με τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας, όπου έβαλα ένα γκολ και έδωσα δύο ασίστ και εκεί ο κόσμος είδε ότι μπορούσα να προσφέρω. Εκείνη την σεζόν βγήκα πρώτος σκόρερ».

Κατέληξε λέγοντας: «Τώρα έχω μία ακαδημία στην Βραζιλία και ασχολούμαι με τα παιδιά. Αγαπάω πολύ την Ελλάδα. Μία μέρα θα γυρίσω».

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top