- Bluearena - https://bluearena.gr -

Asvestochori Club: Καμπάνια στήριξης του Παιδικού Χωριού Φιλύρου

Η ανακοίνωση – προσκλητήριο προσφοράς του Asvestochori Club:

Δυστυχώς ζούμε σ ένα κράτος που την στιγμή που μοιράζει πακτωλό εκατομμυρίων στους μεγαλοκαναλαρχες, δημόσια νοσοκομεία φωνάζουν ότι τους τελείωσε το οξυγόνο!!!! Έφτασε μέχρι και το παιδικό χωριό στο Φιλυρο να μην έχει προμήθειες για τις παιδικές ψυχουλες που φιλοξενεί!!!! Πόσο πιο χαμηλά αλήθεια μπορούν να μας φτάσουν όλοι οι πολιτικοί απατεώνες που μας κυβερνούν εδώ κ χρόνια;
Τα πολλά λόγια τώρα όμως δεν χρειάζονται αδέρφια. Ο σύνδεσμος μας συγκεντρώνει ότι χρειάζεται το παιδικό χωριό (υπάρχει φώτο με όσα ζητάνε) αλλά κ οποιοδήποτε χρηματικό ποσό μπορεί να περισσεύει από τον καθένα μας, ώστε να δώσουμε ελάχιστη χαρά μέρες που είναι σε κάθε παιδάκι που η ζωή το έφερε να ζει στο παιδικό χωριό φιλυρου.
Λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας ο σύνδεσμος μας δεν είναι εφικτό να ανοίγει. Γι αυτό επικοινωνεί οποίος θέλει και μπορεί να προσφέρει το οτιδήποτε με την σελίδα μας και εμείς αναλαμβανουμε να έρθουμε με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας όπου μας πείτε για να τα παραλάβουμε.
Οικογένεια του τεράστιου ΗΡΑΚΛΗ μας, περιμένουμε την έμπρακτη βοήθεια σας, δείχνοντάς για ακόμη μια φορά ότι ο σύλλογος μας είναι πάντα μπροστάρης σε τέτοια θέματα.
ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ
BV 64