O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Η ανάρτηση του ποδοσφαιρικού Ημίθεου, που εξηγεί με ποιον τρόπο μπορεί να επανεκκινήσει η Γ΄ Εθνική.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η “κυανόλευκη” διοίκηση στηρίζει απολύτως την πρόταση ομάδων της Γ΄ Εθνικής, οι οποίες ζητούν μείωση στα έξοδα διαιτησίας, ώστε να δοθούν χρήματα για τεστ κορωνοϊού για τις ομάδες και το πρωτάθλημα να αρχίσει εκ νέου.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του ποδοσφαιρικού Ημίθεου αναφέρει:

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αρκετές ομάδες εξέφρασαν την γνώμη πως εάν μειωθούν τα έξοδα της διαιτησίας, τότε από αυτά τα χρήματα που θα μείνουν θα μπορούν οι σύλλογοι να κάνουν τεστ κορονοϊού, για να συνεχιστεί το πρωτάθλημα όσο πιο ομαλά γίνεται. Από τη στιγμή που ακόμα βρισκόμαστε σε lockdown και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι, ήρθε αυτή η πρόταση, ώστε να διεξαχθεί κανονικά η σεζόν τουλάχιστον στην Γ΄ Εθνική.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό ποια είναι η αντίδραση της ΕΠΟ σε αυτή την εξέλιξη, ωστόσο δεν πάει να είναι μία έξυπνη πρόταση, η οποία μένει να φανεί αν θα πάρει σάρκα και οστά. Σε αυτό φυσικά θα πρέπει να συμβάλουν και οι διαιτητές, καθώς γνωρίζουν πως σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο τα χρήματά τους θα μειωθούν, αλλά από το να μην αμείβονται καθόλου, μιας και δεν υπάρχει αγωνιστική δράση, είναι δεδομένο πως δεν θα έλεγαν όχι.

Ο επόμενος μήνας θα κρίνει πολλά όσον αφορά την επανεκκίνηση ή όχι των πρωταθλημάτων, με τις ομάδες να βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα.

Σχετικά Άρθρα

“Στα όπλα” οι “παλιοσειρές” του οπαδικού κινήματος για αδειοδότηση και Καυτανζόγλειο!

Ποδόσφαιρο

Back to Top