Γ΄ Εθνική: Επιστολή ΗΡΑΚΛΗ προς ΕΠΟ για την επανέναρξη

Η “κυανόλευκη” διοίκηση συντάσσει επιστολή προτάσεων, βάσει των οποίων θα καταστεί εφικτή η επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο επίσημος Ηρακλής, όπως ανήρτησε στον λογαριασμό του στα κοινωνικά δίκτυα, συμφωνεί με την πρόταση για μείωση αποδοχών των διαιτητών, προκειμένου να εξοικονομηθούν πόροι για τα τεστ κορωνοϊού των ομάδων της Γ΄ Εθνικής, ώστε να αρχίσει εκ νέου το πρωτάθλημα, όμως είναι έτοιμος να καταθέσει επιπλέον προτάσεις προς την ίδια κατεύθυνση.

Συγκεκριμένα, εντός των ημερών, η “κυανόλευκη” διοίκηση θα αποστείλει μέσω εγγράφου στην Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΠΟ δέσμη προτάσεων, των οποίων η υλοποίηση μπορεί να οδηγήσει με ασφάλεια στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, με την τήρηση όλων των απαραιτήτων μέτρων προστασίας και την εφαρμογή αυστηρού υγειονομικού πρωτοκόλλου, λόγω πανδημίας.

Οι προτάσεις του Ημίθεου αναμένεται να είναι εξαιρετικά προωθημένες και να αφορούν ακόμη και στην προοπτική επιστροφής κόσμου στις κερκίδες, πάντοτε μέσω της χρήσης των αναγκαίων προφυλάξεων και μέτρων προστασίας.

Σχετικά Άρθρα

“Στα όπλα” οι “παλιοσειρές” του οπαδικού κινήματος για αδειοδότηση και Καυτανζόγλειο!

Ποδόσφαιρο

Back to Top