Επανέρχεται ο Σταύρος Σχίζας

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος αρχίζει να μετρά μείον μία απουσία για την περίοδο της μικρής προετοιμασίας κατά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η τεχνική ηγεσία του Ημίθεου γνώριζε ότι δεν θα είχε στη διάθεσή της δύο από τα πλέον βασικά αγωνιστικά στελέχη της ομάδας, κατά το διάστημα αυτής της μίνι προετοιμασίας, μέσα στη διαδρομή της παύσης της επίσημης αγωνιστικής δράσης και αυτά αφορούσαν στις περιπτώσεις των διεθνών, Βασίλη Καββαδά και Μιχάλη Τσαϊρέλη.

Ωστόσο, ο Βαγγέλης Ζιάγκος θα ήθελε – τουλάχιστον – το πλήρες του υπόλοιπου αγωνιστικού δυναμικού του διαθέσιμου και, κατά συνέπεια, αισθάνεται πιο άνετα διαπιστώνοντας ότι ο Σταύρος Σχίζας (βασικός στα πλάνα του) ξεπερνά το πρόβλημα με την ελαφρά ίωση, που τον ταλαιπώρησε και επανέρχεται στις προπονήσεις.

Στο Ιβανώφειο ελπίζουν ότι ο δυναμικός γκαρντ – φόργουορντ θα επανέλθει άμεσα το 100% της αγωνιστικής κατάστασής του και ότι θα φτάσουν μέχρι την επόμενη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση (Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, στο Μεσολόγγι, στις 17:00) χωρίς προβλήματα απουσιών.

Σχετικά Άρθρα

Tα κορίτσια της ακαδημίας μπάσκετ της Αγ. Παρασκευής στο Ιβανώφειο (pics)

Μπάσκετ

Back to Top