Κλείνει τον Γουίλ Χάτσερ

Ο έμπειρος combo guard, ικανότατος οργανωτικά και εκτελεστικά, αναμένεται να πάρει τη θέση του Μπράντον Τσίλντρες στο ρόστερ.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Το πρωί γράφαμε για “σκέψεις ενίσχυσης”, προφανέστατα υπαινισσόμενοι μία σημαντική προσθήκη στο ρόστερ, η οποία – όπως αποδείχθηκε – έχει “κλειδώσει”.

Ο Ηρακλής αναμένεται να ενισχύσει περαιτέρω την περιφέρειά του, με την απόκτηση του έμπειρου και ικανότατου στην οργάνωση combo guard, Γούιλ Χάτσερ, ο οποίος έχει καταγράψει μακρά “ελληνική” θητεία.

Ο 36χρονος (1.88) άσσος αναμένεται να λάβει τη θέση του Μπράντον Τσίλντρες στο ρόστερ, καθώς ο ταλαντούχος Αμερικανός δεν κατόρθωσε να αποβάλλει το “άναρχο” παιχνίδι του και να πάψει να παρασύρεται από υπερβολές, παρά τις αδιαμφισβήτητες αγωνιστικές αρετές του.

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος δείχνει ότι θέλει να βάλει στην ομάδα έναν άλλου στυλ περιφερειακό, πιο οργανωτικό, όταν αγωνίζεται στο “1” και με ικανότητες εκτελεστή, όταν χρειάζεται να αγωνιστεί στο “2”, θέση στην οποία ο Τσίλντρες δεν μπορούσε να βοηθήσει και αποδείχθηκε ότι χρήζει ενίσχυσης, ώστε να μην εξαρτώνται τα πάντα από τις επιδόσεις του Χάνλαν.

Εξελίξεις σχετικά με το θέμα αναμένουμε τις αμέσως προσεχείς ημέρες…

Σχετικά Άρθρα

Back to Top