- Bluearena - https://bluearena.gr -

“Έπιασε” τις 200 νίκες σε regular season

Από την επίσημη ιστοσελίδα της Λίγκας:

Ο Ηρακλής διανύει τη 17η σεζόν στη Stoiximan Basket League και μέσα από το σημερινό, εξ αναβολής ματς της 3ης αγωνιστικής με τον Κολοσσό H Hotels, έφτασε στις 200 νίκες κανονικής περιόδου. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης χρειάστηκε 414 παιχνίδια για να συμπληρώσει αυτόν τον αριθμό επιτυχιών, στο συγκεκριμένο κομμάτι του Πρωταθλήματος.

 

O Ηρακλής έγινε η 8η ομάδα που φτάνει στις 200 νίκες κανονικής περιόδου μετά τους Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Άρη, ΑΕΚ, Πανιώνιο και Περιστέρι ενώ ο σημερινός αντίπαλος του, ο Κολοσσός H Hotels, είναι αυτός που βρίσκεται πιο κοντά στο συγκεκριμένο επίτευγμα, αφού μετράει 149.

Ακόμη…

*Στα 18:13 που αγωνίστηκε, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης σημείωσε 10 πόντους και μοιράστηκε τον τίτλο του πρώτου σκόρερ του Ηρακλή με τον Σκοτ Σαγκς. Με αυτούς τους 10 πόντους, ο έμπειρος φόργουορντ έγινε ο 80ός παίκτης στην ιστορία της Stoiximan Basket League που έφτασε τους 1.800.

Θέση σε αυτή τη λίστα, έχουν άλλοι επτά από τους παίκτες της φετινής Stoiximan Basket League. Είναι οι Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Δημήτρης Μαυροειδής, Βλάντο Γιάνκοβιτς, Θόδωρος Ζάρας, Δημήτρης Χαριτόπουλος και Ίαν Βουγιούκας.