Μπαξεβάνος: “Περιμένω τους παίκτες μου στο γήπεδο”

Ο 50χρονος κόουτς μιλά για την πολύ ιδιαίτερη εποχή, κατά την οποία επέστρεψε στον Ηρακλή.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μπαξεβάνου στο Metropolis 95,5:

Για την επιστροφή του στον Ηρακλή:

«Τα πράγματα κάνουν κύκλο στο ποδόσφαιρο. Πικρία πάντα υπάρχει όταν φεύγεις από κάποια ομάδα. Θεωρώ ότι τότε έφυγα με ψηλά το κεφάλι, δεν έχασα κάτι. Έφυγα πριν την έναρξη της σεζόν, δεν μου έδωσαν τη δυνατότητα να δουλέψω τότε. Όπως αντίστοιχα και στον προπονητή που έφυγε τώρα. Είναι η μοίρα μας. Όλοι θέλουμε τα άμεσα αποτελέσματα, κρίνεται η δουλειά μας από αυτά και όχι το αν μπορούμε να βελτιώνουμε τους ποδοσφαιριστές».

Για το τι άλλαξε στον ίδιο και ανέλαβε ξανά τον Ηρακλή:

«Κάθε μέρα αλλάζεις. Σταθερός δεν μένεις ποτέ. Ειδικά σ’ ένα επάγγελμα σαν το δικό μας που πρέπει να εξελίσσεσαι. Αν λες ότι ξέρω τα πάντα και είμαι μονοκόμματος, κοντόφθαλμος δεν καταφέρνεις τίποτα. Κάποια στιγμή έτσι σε αποβάλλει ο ίδιος ο χώρος που εξελίσσεται».

Για τις δυσκολίες λόγω κορωνοϊού να γνωρίσει την ομάδα:

«Είναι όντως πάρα πολύ δύσκολο. Έχει δοθεί πρόγραμμα από τον Θαλή τον Θεοδωρίδη που ήταν στην ομάδα και παρέμεινε. Το έχουν τα παιδιά και πρέπει να το ακολουθήσουν. Πρώτη φορά είμαι σε ομάδα και δεν θα ξέρω τους ποδοσφαιριστές ούτε τις επόμενες 2 εβδομάδες. Δεν θα τους συναντήσω. Μόνο από βίντεο που θα δω τα παιχνίδια. Είναι ένα παράξενο, πρωτόγνωρο κομμάτι και για εμένα. Να μπω μέσα στο γήπεδο, να δω τα παιδιά, αυτό θέλω. Ξέρω αρκετά παιδιά αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό των παικτών είναι άγνωστο, μόνο από πληροφορίες. Το να τους βλέπεις είναι το καλύτερο».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top