“Πιθανή η ματαίωση του φετινού πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής!”

Ο πρόεδρος του Εθνικού Γιαννιτσών, Σάββας Ατματζίδης, προειδοποιεί για τον κίνδυνο να μην ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στην κατηγορία, στην οποία μετέχει ο Ηρακλής…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όσα είπε ο πρόεδρος του Εθνικού Γιαννιτσών στο pellasports.gr:

«Καταρχήν θα ηθελα να στείλω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Παύλου Δήμου και φυσικά στο αδερφό σωματείο του Μακεδονικού.

Η διακοπή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων μόνο νευρικότητα επέφερε στους αθλητές αλλά και στους υπόλοιπους πρωταγωνιστές και δυσφορία σε όλο τον φίλαθλο κόσμο, αλλά δυστυχώς πρέπει να συμμορφωθούμε όλοι με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και να τα τηρήσουμε ευλαβικά.

Πέρα απ’αυτό όμως, την ζωή θεωρώ πως δεν μπορεί να την σταματήσει τίποτα και αργά ή γρήγορα θα βρεθεί λύση.

Με μεγάλη όμως επιφύλαξη για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, θα ηθελα να πω ότι πολύ δύσκολα η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος θα πραγματοποιηθεί και θα ολοκληρωθεί.

Έχω την εντύπωση πως θα υπάρξει οικονομικό τέλμα αν συνεχιστούν τα πρωταθλήματα στις αρχές του νέου έτους όπως ψιθυρίζεται στους κύκλους μας, μάλιστα μετά από προσωπικές τηλεφωνικές συζητήσεις που είχα με παράγοντες αρκετών ομάδων συμφωνούμε οι περισσότεροι ότι εάν δεν ξεκινήσουμε αρχές Δεκέμβρη, δεν θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις οικονομικές απαιτήσεις της Γ’ Εθνικής και δεν μιλώ για τους αθλητές μας, που είμαι σίγουρος ότι θα βάλουν πλάτη στις οικονομικές τους απαιτήσεις, αλλά για τα έξοδα της διαιτησίας, μετακινήσεις, χορηγίες, κλπ.

Δεν μπορούμε να αγωνιζόμαστε Κυριακή, Τετάρτη, Κυριακή, οπότε μάλλον και πάλι με κάθε επιφύλαξη φέτος πιστεύω ότι θα έχουμε παύλα για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Κλείνοντας θα ηθελα να ευχηθώ μόνο υγεία σε ολους τους πρωταγωνιστές όλων των ομάδων.»

Σχετικά Άρθρα

Διλμπέρης: “Η περιουσία του Συλλόγου δίνει αισιοδοξία για το ποδόσφαιρο”

Ποδόσφαιρο

Η τελευταία εμφάνιση του Βάσια, με τα χρώματα της Σοβιετικής Ένωσης! (vid)

Ποδόσφαιρο

Ο νέος ΓΣ εργάζεται και για την αναγέννηση του ποδοσφαιρικού Τμήματος!

Ποδόσφαιρο

Back to Top