- Bluearena - https://bluearena.gr -

“Συγγνώμη από τον κόσμο του Ηρακλή, που σάρωσε…”

Η ανάρτηση και το ντοκουμέντο των αποτελεσμάτων από την ελληνική έκδοση της ιταλικής ιστοσελίδας “dieci”:

Αυτή η εικόνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, ίσχυε μεχρι χθες 19:00+…Μετά απο λίγα λεπτά και άφου ανέβηκε η συγκεκριμένη ανάρτηση, υπήρξε μεγάλο θέμα όπου έγινε αντιληπτό απο πολλούς που μπήκαν να ψηφίσουν εκείνη την στιγμή, καθώς για ενά δεκάλεπτο το σάιτ ήταν εκτός λειτουργίας.

Η ψηφοφορία δεν θα πάει μέχρι την Κυριακή, δυστυχώς, γιατί πολλά μποτ στο σάιτ απο την στιγμή που ανέβηκε η συγκεκριμένη ανάρτηση, πήγαν να κάνουν ζημιά.

Οπότε τα αποτελέσματα μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν αυτά.

Η ψηφοφορία δεν έκλεισε για να μην πάει η πρωτιά στον Ηρακλή, καθώς για την σελίδα και για το ρομάντζο, θα ήταν κάτι ωραίο εννοείται, έκλεισε όταν υπήρξε το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Συγνώμη σε όσους μπήκαν στο σάιτ και δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν, αλλά έπρεπε να προστατεύσουμε όλη την δουλειά.

Θα ξαναγίνει κάποια στιγμή αυτή η ψηφοφορία, με κάποιο κουιζάκι, η με κάποια ταυτοποίηση, γιατί αυτό που έγινε χθες το απόγευμα δεν το περιμέναμε.

Μέχρι εκείνη την στιγμή λοιπόν, πρώτος ήταν ο Ηρακλής και να είστε σίγουροι, ότι δεν προσπάθησε κανένας να κρύψει την πρωτιά αυτή.

Να έχετε εμπιστοσύνη στην σελίδα, συγνώμη για την αναστάτωση.

Συνεχίζουμε!

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "dieci dieci10 gr Ποια ομάδα υποστηρίζετε? Ηρακλής (49%, 1,484 Votes) Παναθηναϊκός (27%, 803 Votes) ΠΑΟΚ (26%, 777 Votes) Ολυμπιακός (22%, 669 Votes) Άρης (17%, 521 Votes) AEK (15% 454 Votes) ΑΕΛ Λάρισα (6%, 169 Votes) ΠΑΣ Γιάννινα (5%, 155 Votes) Καλαμάτα (5%, 136 Votes) Πανιώνιος (3%, 84 Votes) ΟΦΗ (2%, 54 Votes) 0 Απόλλων Πόντου (2%, 50 Votes) 0 AOT"