Βάζουν τον ΗΡΑΚΛΗ να παίξει δύο αγώνες σε τρεις μέρες, ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ!

Ο ΕΣΑΚΕ είναι έτοιμος να ανακοινώσει νέα ημερομηνία για τον αγώνα με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο και πιθανόν αυτή να είναι τρεις μέρες πριν τον τελικό πρόκρισης στο Final 4 του κυπέλλου!!!

Ηρακλής, Μπάσκετ

Το να καλείται μία ομάδα της Basket League να δώσει δύο αγώνες μέσα σε διάστημα τριών ημερών δεν είναι ούτε σπάνιο, ούτε απαγορευτικό, όταν – βεβαίως – αυτό δεν συμβαίνει παντελώς ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ!

Διότι αυτό ισχύει με την περίπτωση του ΗΡΑΚΛΗ, τον οποίο ο ΕΣΑΚΕ προγραμματίζει να τον βάλει να αγωνιστεί την προσεχή Τετάρτη (4/11) τον εξ – ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗΣ – αναβολής αγώνα του Αλεξανδρείου με τον Άρη και τρεις μέρες μετά, το Σάββατο 7/11 τον καλούν να αγωνιστεί στον νοκ άουτ αγώνα, που κρίνει πρόκριση στο Final 4 του κυπέλλου στο Ιβανώφειο!

Και του δημιουργούν τέτοια πίεση στο αγωνιστικό πρόγραμμα παντελώς ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι αγωνιστικές ανάγκες αποθεραπείας παικτών του Άρη (για να μην κρυβόμαστε…), με τους “κιτρινόμαυρους” – βεβαίως – να έχουν περιθώριο ανάπαυσης μετά το παιχνίδι της Τετάρτης, καθώς έχουν αποκλειστεί από το κύπελλο…

Θαυμάσια λοιπόν…

Σχετικά Άρθρα

Back to Top