MVP ο αρχηγός!

Κορυφαίος του αγώνα της πρεμιέρας ο δυναμικός σέντερ, σε άμυνα και επίθεση.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η ανάρτηση της ΚΑΕ, που δικαίως ανακηρύσσει MVP τον Βασίλη Καββαδά, παραπέμποντας στο σχετικό σχόλιο της επίσημης ιστοσελίδας του ΕΣΑΚΕ:

O Βασίλης Καββαδάς έπαιζε χωρίς αντίπαλο στις δύο ρακέτες στο ματς του Ηρακλή με τον ΠΑΟΚ, τελειώνοντας με 13 πόντους και 14 ριμπάουντ. Ο διεθνής σέντερ «έγραψε» με το… καλημέρα της σεζόν, δύο ρεκόρ καριέρας. Αυτά των αμυντικών και των συνολικών ριμπάουντ.

Με τα 14 ριμπάουντ του, ο 29χρονος σέντερ βελτίωσε κατά δύο ριμπάουντ την κορυφαία επίδοση της καριέρας του αφού η προηγούμενη ήταν εκείνη της 15ης αγωνιστικής του περσινού Πρωταθλήματος όταν μάζεψε 12 στο εκτός έδρας ματς του Ηρακλή με τον Άρη. Παράλληλα ξεπέρασε τα 600 ριμπάουντ καριέρας στο 194ο παιχνίδι του στην Basket League.

Ρεκόρ καριέρας συνιστούν και τα 12 αμυντικά ριμπάουντ που είχε χθες. Είχε 10 αμυντικά ριμπάουντ στις 26 Μαρτίου 2016 στο ματς του Αρκαδικού κόντρα στον Κόροιβο στην Αμαλιάδα και στις 11 Ιανουαρίου 2020, στο εκτός έδρας ματς του Ηρακλή με τον Άρη της περασμένης περιόδου.

Ακόμη ο Καββαδάς με τα δύο κοψίματα που έκανε χθες, μπήκε στην πρώτη 15άδα των μπλοκέρ του Ηρακλή στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα. Έφτασε τα 23, προσπερνώντας τον Νίκο Χατζηβρέττα και τον Πιτ Παπαχρόνη που είχαν από 21.

(Πηγή: esake.gr)

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

Σχετικά Άρθρα

Tα κορίτσια της ακαδημίας μπάσκετ της Αγ. Παρασκευής στο Ιβανώφειο (pics)

Μπάσκετ

Back to Top