Ζιάγκος: “Η νίκη για τον κόσμο μας, με όλη την καρδιά μας”

Η ιδιαίτερη αφιέρωση του “κυανόλευκου” κόουτς μετά τη νίκη στην τοπική μάχη του Ιβανωφείου.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος δήλωσε για τον νικηφόρο αγώνα:

“Η χαρά για τη νίκη είναι πολύ σημαντική, αλλά σημαντική είναι και η έναρξη της αγωνιστικής περιόδου. Βρισκόμαστε σε μια πολύ ιδιάζουσα σεζόν και οι ομάδες θα έχουν πολλά σκαμπανεβάσματα, καθώς οι παίκτες προέρχονται από πολύμηνη αποχή και η συνοχή αλλά και ο ρυθμός είναι χρονοβόρες διαδικασίες.

Θέλαμε αυτή τη νίκη για τους μεγάλους απόντες μας, τον κόσμο της ομάδας, που την είχε τόσο μεγάλη ανάγκη. Τους την αφιερώνουμε, με όλη την καρδιά μας.

Όποιος έρχεται στον Ηρακλή, ασυναίσθητα έχει το νου του στο γεμάτο Ιβανώφειο, που σου χαρίζει νίκες και ευχόμαστε κάποια στιγμή να το απολαύσουμε.

Πάντως, οι οπαδοί μας βρήκαν τρόπο και βοήθησαν την ομάδα και εμείς τους το ανταποδώσαμε με τη νίκη.

Όλα κρίθηκαν στην αποφασιστικότητα των παιδιών, που έριξαν τον αντίπαλο από τον μέσο όρο των 84,5 πόντων που είχε, στους 57. Επίσης τον κράτησαν στα μόλις 8 τρίποντα, ενώ στις 30 άστοχες επιθέσεις μας πήραμε 9 επιθετικά ριμπάουντ. Όλα αυτά προδίδουν πάθος, αποφασιστικότητα και θετικό ψυχισμό, στοιχεία στα οποία μπορούμε να επενδύσουμε.

Βεβαίως, υποπέσαμε και σε παιδαριώδη λάθη, στοιχείο που μας ταλαιπωρεί καιρό.

Ο αποκλεισμός στην Κύπρο ήταν ένα μεγάλο χαστούκι για την ομάδα, όμως η εικόνα εκείνη δεν αντιπροσώπευε ό,τι μας είχαν δείξει τα παιδιά έως τότε και ήταν συγκυριακό φαινόμενο.

Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Οι παίκτες μας έχουν έντονο αθλητικό εγωισμό, πληγώθηκαν και βρήκαν τον τρόπο να ξεπεράσουν τον αποκλεισμό”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top