Στηρίζει Κελεσίδου ο Ιγνάτιος Καϊτετζίδης

Ο Δήμαρχος Πυλαίας – Πανοράματος στέκεται αρωγός της προσπάθειας της Ολυμπιονίκη του Ηρακλή, στην κούρσα για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ.

Ερασιτέχνης

Η δήλωση υποστήριξης του Ιγνάτιου Καϊτετζίδη:

Ι. Καϊτεζίδης: Τιμή για τον δήμο μας η υποψηφιότητα της «δικής μας Τασούλας»

Η μεγάλη μας Ολυμπιονίκης Tasoula Kelesidou ετοιμάζεται να γράψει με χρυσά γράμματα μία ακόμη σελίδα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας της για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ μας γέμισε με χαρά και περηφάνεια.

Στηρίζουμε ολόψυχα την αθλήτρια με τη σπάνια προσωπικότητα, που οι παγκοσμίου βεληνεκούς επιτυχίες της και τα ολυμπιακά της μετάλλια δεν τη θάμπωσαν.

“Εμείς εδώ στον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη έχουμε την τύχη και την τιμή να γνωρίζουμε την ανθρώπινη πλευρά της Τασούλας όταν με την απλότητα, τη σεμνότητα και τη σκληρή δουλειά της ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Δήμου μας για να πετάξει τον δίσκο της στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας στα 67.03 μέτρα ανεβαίνοντας στο δεύτερο σκαλί του βάθρου με το αργυρό ολυμπιακό μετάλλιο στο στήθος.

Αξιωθήκαμε να ρίξουμε και εμείς τα τείχη και να την υποδεχθούμε ως «χρυσή» Ολυμπιονίκη, αφού αυτό είναι το μέταλλο από το οποίο είναι φτιαγμένη η καρδιά της.

«Η υποψηφιότητα της δικής μας Τασούλας αποτελεί εξαιρετική τιμή για την πατρίδα μας και για τον δήμο μας. Είναι μία γυναίκα δυνατή που ξέρει να πατά γερά στα πόδια της, γι’ αυτό είμαι βέβαιος πως θα κατακτήσει μία ακόμη κορυφή. Είναι ένα πρόσωπο που εμπνέει και ταυτόχρονα ενώνει. Της εύχομαι κάθε επιτυχία στη νέα μεγάλη πρόκληση που αναλαμβάνει με την υποψηφιότητά της ως η πρώτη γυναίκα πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ. Έχει αποδείξει ότι δεν την φοβίζουν ούτε οι προκλήσεις, ούτε και οι ευθύνες τις οποίες ξέρει να αναλαμβάνει στο ακέραιο. Είμαστε μαζί της!» τόνισε στην δήλωσή του ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη και πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ Ι. Καϊτεζίδης.

Η δις Ολυμπιονίκης Τασούλα Κελεσίδου πρωταγωνίστησε σε παγκόσμιο επίπεδο για πάνω από 10 χρόνια στο αγώνισμα της δισκοβολίας με 2 ολυμπιακά ασημένια μετάλλια στους αγώνες του Σίδνευ το 2000 και της Αθήνας το 2004. Στη διάρκεια της αθλητικής της πορείας σημείωσε δεκάδες διακρίσεις, σε παγκόσμιο και πανευρωπαϊκό επίπεδο, με χαρακτηριστικά τα 3 μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου το 1999, το 2001 και το 2003 στο Παρίσι κλπ.”.

Back to Top