Γεράκης: “Ο ταλαιπωρημένος κόσμος μας, να μας πιστέψει και να συμπαρασταθεί”

Το νέο μέλος της “κυανόλευκης” ποδοσφαιρικής διοίκησης στέλνει μήνυμα συσπείρωσης.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όσα είπε ο Γιώργος Γεράκης στο Metropolis 95,5:

«Ο Ηρακλής κάνει μια προσπάθεια με υγιείς ανθρώπους να τον φέρουν εκεί που του αρμόζει. Όταν πάρθηκε η συμφωνία του κ. Ζαντόπουλου με τον κ. Δρακόπουλο είχαμε λιγότερο από έναν μήνα για να φτιαχτεί η ομάδα.

Παρά την ήττα στην πρεμιέρα, ο Ηρακλής ανεβάζει ρυθμούς και αυτό φάνηκε στα επόμενα δυο παιχνίδια, αλλά και στα επόμενα που έρχονται. Ο κόσμος ταλαιπωρείται δέκα χρόνια, έχει κυνηγηθεί, έχει φάει το ψέμα με το κουτάλι και έγιναν πολλά λάθη.

Εμείς κάνουμε νέα προσπάθεια και σε κάθε πρόσκληση είμαστε εκεί. Ο κόσμος πρέπει να πιστέψει σε εμάς και θέλουμε να έρθει να μας βοηθήσει. Υπάρχει σιγά σιγά αποδοχή. Πρώτο μας μέλημα είναι ο Ηρακλής να βρεθεί ξανά στα μεγάλα σαλόνια.

Με το τιμ που έχουμε, δεν υπάρχει η λέξη αποτυχία. Τα διαρκείας έχουν βγει από χθες και ο κόσμος θα μπορεί να τα προμηθεύεται μέσα από τα παιχνίδια και μέσω των τηλεφώνων που έχουμε δώσει στον αέρα.

Υπάρχει ανταπόκριση. Πρέπει ο κόσμος να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια γιατί η ομάδα θα επανέλθει στη μεγάλη κατηγορία χωρίς χρέη. Να μην φοβηθεί ο κόσμος και να έρθει με κάθε τρόπο να μας βοηθήσει».

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top