- Bluearena - https://bluearena.gr -

Το “τελείωσε” από το πρώτο μέρος

Ευχάριστο απόγευμα για τους “κυανόλευκους” στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων απέναντι στον Μ. Αλέξανδρο Ορφανίου, καθώς επικράτησαν με 5-0.

Ουσιαστικά ο αγώνας κρίθηκε από το πρώτο ημίχρονο, το οποίο οι γηπεδούχοι έκλεισαν με το ευρύ 4-0, με συνέπεια να δοθεί η ευκαιρία για συντήρηση δυνάμεων στο δεύτερο ημίχρονο και στην τεχνική ηγεσία να πραγματοποιήσει αλλαγές.

Το σκορ άνοιξε από νωρίς, με γκολ του Καθάριου στο 14΄, ενώ ο Τσίτας έκανε το 2-0 στο 28΄.

Ο Πουρτουλίδης κέρδισε και εκτέλεσε πέναλτι στο 33΄ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ και πάλι ο αρχηγός του Ηρακλή ευστόχησε σε δεύτερη εκτέλεση πέναλτι, κάνοντας το 4-0 (42΄).

Το σκορ έκλεισε στο 85΄ ο Μαγκούτης, διαμορφώνοντας το τελικό 5-0.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Ακριτόπουλος): Αθανασίου, Χατζής, Κοντέων (70’ Εμμανουηλίδης), Κανακούδης (67’ Ιορδανίδης), Μετάι, Μαγκούτης, Τσίτας (46’ Κοβάτσης), Πουρτουλίδης (46’ Φουρκιώτης), Πιπερτζής (67’ Ματίκας), Καθάριος, Φυτανίδης.

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΦΑΝΙΟΥ (Χρυσοστομίδης): Τοπαλίδης, Τουρασανίδης, Βουζουλίδης (57’ Τσιάτας), Σιάκκας, Ζάντσιος, Αλεπίδης (57’ Τσακρίδης), Δαγκούλης (75’ Αντιγιάμι), Παπανικολάου, Κωνσταντίνου (75’ Μιλιάδης), Αραμπατζής, Παπαδόπουλος (15’ λ.τ. Κουκούτσης).