ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ και Πολωνία τίμησαν τον ήρωα Γεώργιο Ιβάνωφ (pics)

Ο Σύλλογος δεν ξεχνά ποτέ τον ήρωά του και τον τιμά, σε συνεργασία με τη χώρα καταγωγής του.

Ερασιτέχνης

O Ερασιτέχνης Ηρακλής και το Πολωνικό κράτος τίμησαν τον Γεώργιο Ιβάνωφ.

Η σχετική ανάρτηση του ΓΣ Ηρακλής:

Εκδηλώσεις στην μνήμη του Γιώργου Ιβάνοφ- Σαϊνοβιτς πραγματοποιήθηκαν σήμερα τοι μεσημέρι στην Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα εκπρόσωποι της Πολωνικής κυβέρνησης με επικεφαλής τον πρέσβη Άρτουρ Πιότρ Λόμπαρτ και των εκπροσώπων του πολωνικού ελληνικού επιμελητήριου θέλησαν να τιμήσουν τον Γιωργο Ιβάνοφ- Σαϊνοβιτς εθνικό ήρωα σε Ελλάδα και Πολωνία.

Στην εκδήλωση που έγινε στο άγαλμα του Ιβάνοφ- Σαϊνοβιτς καταθέσαν στεφάνια εκ μέρους της Πολωνικής Κυβέρνησης, ενώ το παρών έδωσε ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) ,Θόδωρος Καράογλου και τον Δήμο Θεσσαλονίκης εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Μάκης Κυζιρίδης, ενώ παραβρέθηκε και ο Σωκράτης Φάμελλος και εκπρόσωποι του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ, με επικεφαλής τον πρόεδρο Φώτη Θέο.

Στην συνέχεια υπήρξε άλλη μια εκδήλωση αυτή την φορά στην προτομή του έξω από το γήπεδο που έχει το όνομα του, Ιβανωφειο, στις εγκαταστάσεις του Γ.Σ. Τα μέλη της κυανόλευκης οικογένειας υποδέχτηκαν τους εκπροσώπους της Πολωνικής Κυβέρνησης , ενώ παρέστησαν και αθλητές από τα τμήματα ακαδημιών του μπάσκετ και του Τζούντο. Στεφανι κατέθεσε εκ μέρους της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ο αντίπροεδρος Διονύσης Κοντοτάσιος.

Με την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων υπήρξε συνάντηση στα γραφεία του Γ.Σ. Ηρακλής και η διοίκηση του Συλλόγου παρέθεσε γεύμα στους Πολωνούς εκπροσώπους.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, κουστούμι και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, δέντρο, παπούτσια, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, δέντρο, πλήθος και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, δέντρο, πλήθος, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, δέντρο, κουστούμι, γάμος και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και υπαίθριες δραστηριότητες

 

Back to Top