- Bluearena - https://bluearena.gr -

Σαχράτζε σε Ταρνατόρο: “Όλα θα τακτοποιηθούν τη Δευτέρα…”

Σε τυπικό επίπεδο, ο Ηρακλής δεν είχε αποκτήσει το δικαίωμα συμμετοχής στην (ούτως ή άλλως ανεπίσημη) διοργάνωση του League Cup, καθώς δεν είχαν θεωρηθεί – λόγω παλαιών οφειλών – τα κατατεθειμένα συμβόλαια των παικτών της ομάδας.

Μολονότι, ουσιαστικά, πρόκειται περί διοργάνωσης… επίσημων φιλικών, οι “κυανόλευκοι” ήθελαν να μετάσχουν, καθώς η ομάδα χρειάζεται παιχνίδια, εφόσον είναι πλήρως ανέτοιμη αγωνιστικά, με όλα όσα συνέβησαν και συμβαίνουν στη δύσκολη για αυτήν προαγωνιστική περίοδο, με τον Μάκη Καλαϊτζίδη να επιχειρεί να πείσει για τη συμμετοχή τον πρόεδρο της Λίγκας, Παντελή Ταρνατόρο.

Μάλιστα, προς ενίσχυση αυτής της προσπάθειας, παρενέβη και ο ίδιος ο Λεβάν Σαχράτζε, ο οποίος επικοινώνησε με τον τελευταίο και δεσμεύτηκε ότι τη Δευτέρα 19/10 θα έχει τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες με τους αθλητές του παρελθόντος, οι οποίοι έχουν λαμβάνειν.

Κατόπιν αυτής της υπόσχεσης, ο Παντελής Ταρνατόρος προχώρησε τις διαδικασίες και ο Ημίθεος έλαβε μέρος στη διοργάνωση.

Βεβαίως, στο “κυανόλευκο” περιβάλλον εξακολουθεί (απολύτως δικαιολογημένα) να κυριαρχεί το συναίσθημα της αγωνίας, για το αν και κατά πόσον ο Γεωργιανός επιχειρηματίας θα αποδειχθεί συνεπής ως προς τη δέσμευσή του, διότι – σε διαφορετική περίπτωση – αυτό θα σημάνει την αγωνιστική καταστροφή του Τμήματος…