Συνεργασία ΓΣ Ηρακλής με “Σκλαβενίτη”

Σημαντικές εκπτωτικές προσφορές, για όσους εργαζόμενους της επιχείρησης εγγράψουν τα παιδιά τους στα Τμήματα του Συλλόγου.

Ερασιτέχνης

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ηρακλή:

Ο Γυμναστικός Σύλλογος ΗΡΑΚΛΗΣ Θεσσαλονίκης 1908, σε συνεργασία με το Πανελλαδικό σωματείο εργατοϋπαλλήλων <Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη>, με εν συναίσθηση στις δύσκολες εποχές που διανύει η ανθρωπότητα λόγω της πανδημίας του Covid19 και με απόλυτο σεβασμό στους συνανθρώπους μας που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή για να προσφέρουν στους υπόλοιπους καλύπτοντας τις βασικές ανάγκες, ανακοινώνει μια νέα συνεργασία θέλοντας να συμβάλλει στο ελάχιστο ώστε να διευκολύνει με την σειρά του και στη δική τους καθημερινότητα.

Ο ιστορικός κυανόλευκος Σύλλογος με την έντονη κοινωνική δράση πέραν της αθλητικής στα 112 χρόνια λειτουργίας του, προσφέρει για όλα τα παιδιά των εργατοϋπαλλήλων του Σωματείου που θα εγγραφούν σε κάποιο από τα αθλητικά προγράμματά του, έκπτωση 30% επί της μηνιαίας συνδρομής.

Τα τμήματα που διαθέτει ο Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ είναι στίβος, ποδόσφαιρο, τζούντο, ξιφασκία, καλαθοσφαίριση, κολύμβηση, συγχρονισμένη κολύμβηση και υδατοσφαίριση.

Διευκρινίζεται ότι οι προπονήσεις των τμημάτων στίβου, ποδοσφαίρου, καλαθοσφαίρισης, τζούντο και ξιφασκίας πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις επί της Αγίου Δημητρίου 159, ενώ των τμημάτων κολύμβησης στο Εθνικό Κολυμβητήριο (απέναντι από το ΑΧΕΠΑ) και στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο (δίπλα στο Μέγαρο Μουσικής).

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη επικοινωνίας του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ Ελεονώρα Ρωσιάδου, Δευτέρα έως Παρασκευή στα τηλέφωνα 2310207715 και 6973443030.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Back to Top