- Bluearena - https://bluearena.gr -

Κανονικά στην κλήρωση ο Ηρακλής – Πληρώνει τις οφειλές και αίρεται η ποινή

Το διατακτικό της απόφασης της αθλητικής δικαστού για τις παλαιές οφειλές του βολεϊκού Ηρακλή δημιούργησε πλήθος παρερμηνειών σχετικά με το μέλλον της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία.

Η απόφαση, που ανακοινώθηκε, ήταν απλώς η επικύρωση της αρχικής, την οποία είχαν εξασφαλίσει – από τις 3 Ιουνίου – οι παλαιοί αθλητές της ομάδας, οι οποίοι είχαν υπέρ τους τελεσίδικες αποφάσεις ανά χείρας και αφορούσε σε απαγόρευση μεταγραφών και αφαίρεση τριών βαθμών από τον Ημίθεο.

Μάλιστα, γνωστοί εξ Αθηνών πολέμιοι του Αυτοκράτορα εξέφρασαν την… πεποίθηση ότι ο Ηρακλής δεν θα μετάσχει της αυριανής κλήρωσης της Volley League, όμως – φευ – πλανώνται πλάνην οικτράν…

Το διατακτικό της απόφασης προβλέπει ξεκάθαρα την άρση της σε περίπτωση αποπληρωμής και αυτό έχει δρομολογήσει η “κυανόλευκη” διοίκηση.

Αύριο, Τετάρτη 14/10, αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Λεβάν Σαχράτζε, ο οποίος ήδη έχει αρχίσει να αποπληρώνει τους πιστωτές πρώην αθλητές της ομάδας, προκειμένου να αποπληρώσει και τους υπολοίπους, ώστε την Πέμπτη 22/10 ο Ηρακλής να παρουσιάσει πλήρη φάκελο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, να αρθεί η εις βάρος του απόφαση και να αδειοδοτηθεί κανονικά.

Όσο για τους… “ελπίζοντες”, ο Αυτοκράτορας θα μετάσχει κανονικά της αυριανής κλήρωσης του πρωταθλήματος…