Ακριτόπουλος: “Εμείς φταίμε – Ακόμη και η ισοπαλία θα μας αδικούσε”

Η τοποθέτηση του κόουτς του Ηρακλή για τον ατυχούς έκβασης αγώνα στην Ξάνθη.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όσα σημείωσε ο Γιώργος Ακριτόπουλος:

«Πρώτοι υπεύθυνοι είμαστε εμείς, που χάσαμε αυτές τις ευκαιρίες και σε εκτός έδρας αγώνα. Ειδικά στο πρώτο μέρος, ήταν κλασικές, ενώ στο δεύτερο είχαμε δοκάρι με τον Τσίτα. Η μπάλα σε τιμωρεί, υπάρχει και αντίπαλος. Πήγε το ματς εκεί που ήθελε.

Στο δεύτερο μέρος είναι ζήτημα να παίχτηκαν 20 λεπτά ποδόσφαιρο, με τις συνεχείς διακοπές έσπαγε ο ρυθμός. Μας εκνεύρισε και η διαιτησία, γενικά με τα σφυρίγματα, αλλά και σε καίριες φάσεις. Στο γκολ του αντιπάλου σταματήσαμε για οφσάιντ, μας πήραν πίσω πέναλτι που δόθηκε, ενώ είχαμε και ακυρωθέν γκολ του Παναγιωτίδη.

Και η ισοπαλία θα μας αδικούσε, ενώ δεν ηρεμήσαμε, παρασυρθήκαμε σε άλλο ρυθμό, που δεν επιλέξαμε.

Οφείλουμε να συνέλθουμε το ταχύτερο δυνατό, αρχής γενομένης από τη νέα έξοδο με την Ελπίδα Σαππών. Να μας γίνει μάθημα και να μη μας φταίνε πάντα όλα εκτός από εμάς τους ίδιους. Είναι αρχή, δεν ψάχνουμε δικαιολογίες και κοιτάμε τη συνέχεια. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν κοιτάζεις πίσω.

Είμαστε μια ομάδα που μαζεύτηκε πριν περίπου ένα μήνα. Άλλες ομάδες χτίστηκαν τον Ιούλιο. Όση εμπειρία και να έχουν οι παίκτες, έχουν και αποχή 6 μηνών από το ποδόσφαιρο. Είναι απαραίτητη η υπομονή, για να έχουμε διάρκεια.

Δε πατάς ένα κουμπί και τα φτιάχνεις όλα σε τακτική, φυσική κατάσταση και να κερδίζεις και παντού. Άλλη μεταγραφή είναι δύσκολο να γίνει σε αυτή τη φάση».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top