- Bluearena - https://bluearena.gr -

Τσιπίδης: “Ο Σαχράτζε θέλει να κάνει και πάλι μεγάλο το βόλεϊ του Ηρακλή”

Όσα είπε ο Απόστολος Τσιπίδης για την περίπτωση του Λεβάν Σαχράτζε στο Metropolis 95,5:

“Ο άνθρωπος που φέραμε στον Ηρακλή, έχει βλέψεις να κάνει τον Ηρακλή του βόλει αυτό που ήταν στις καλές εποχές του, είναι σοβαρός, μιλάει ελληνικά, σέβεται στην Ελλάδα, ξέρει στην ιστορία του Ηρακλή, μετά από πολλές πιέσεις και διαπραγματεύσεις τον φέραμε στον Ηρακλή. Δεν θα είμαι εγώ ο πρόεδρος του Ηρακλή, απλά θα είμαι ο άνθρωπός του στην Ελλάδα, εκείνος θα είναι πρόεδρος. Στη συνέχεια θέλει να πάρει το ποδόσφαιρο και σε ό,τι μπορεί να βοηθήσει στις ακαδημίες και στα μικρότερα τμήματα».

Για τις επιχειρήσεις του Σαχράτζε: «Ο κύριος Λεβάν έχει έναν όμιλο εταιρειών, με ναυαρχίδα μια κατασκευαστική, μια εταιρεία καφέ και μια εταιρεία τσιγάρων, τροφοδοτεί το πρώην σοβιετικό μπλοκ. Εχει ξεκινήσει τις δραστηριότητες στην Ελλάδα για να πάρει ξενοδοχεία, θέλει να πάρει και τηλεοπτικό κανάλι στην Αθήνα. Η καταγωγή του είναι από την Τιφλίδα».

Για τον Λεονίδη: «Μάθαμε πως δεν μπορούσε ο Λεονίδης να έρθει λόγω κορωνοϊού και πιέσαμε στον Λεβάν να αναπληρώσει τις υποσχέσεις του. Το ποδόσφαιρο είναι η αγάπη του και έπαιζε στη Ντιναμό Τιφλίδας όταν ήταν νεότερος και ίσως θελήσει να μπει και στο ποδόσφαιρο. Έχει την οικονομική εμβέλεια που χρειάζεται για να πάρει το ποδόσφαιρο του Ηρακλή και να το τρέξει, να πάρει και το μπάσκετ».

Για την δήλωση για τον Ιβάν Σαββίδη: «Δεν με εξέπληξε η δήλωση για τον Σαββίδη, γνωρίζει το μέγεθός του και το εννοούσε πως είμαι εγώ εδώ σε αυτή την πόλη και θα κάνω τα πάντα για να σε ξεπεράσω».