- Bluearena - https://bluearena.gr -

Αλλαγή σελίδας: Χρηματοδότης ο Λεβάν Σαχράτζε! (vid)

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο “κυανόλευκο” βόλεϊ, με τον Μάκης Καλαϊτζίδη να ανακοινώνει σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου ότι η 0μάδα αλλάζει σελίδα διοικητικά, καθώς τη χρηματοδότησή της και την προεδρία της αναλαμβάνει ο Γεωργιανός επιχειρηματίας, Λεβάν Σαχράτζε!

Μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του, Απόστολο Τσιπίδη (είχε ενδιαφερθεί παλαιότερα για την ΚΑΕ), παρουσιάστηκαν από τον Μάκη Καλαϊτζίδη, ο οποίος θα παραμείνει στη διοίκηση ως μέλος της.

Στη συνέντευξη Τύπου εξηγήθηκε ότι αθετήθηκε η συμφωνία ΠΑΣΑΠ – ΕΣΑΠ για το θέμα των παλιών οφειλών, εντελώς αιφνιδιαστικά, από πλευράς της ένωσης των αθλητών.

Σαχράτζε: “Θα πολεμήσουμε για όλα τα Τμήματα του Ηρακλή – Θα ξεχαστεί ο Σαββίδης…”

Ο ίδιος ο νέος ιδιοκτήτης του “κυανόλευκου” βόλεϊ άφησε να εννοηθεί ότι η παρουσία του στα πράγματα είναι μακράς πνοής και αφορά σε όλα τα Τμήματα του Συλλόγου, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

“Η σημερινή μέρα είναι μια ιδιαίτερη μέρα. Ξεκινάμε ομαδικά, είμαστε ένας στρατός που θα πολεμήσουμε μαζί. Γύρω μου θα βρεθούν από το πρώην ανατολικό μπλοκ που θα κάνουμε ένα σύλλογο σε όλα τα αθλήματα όπως πρέπει να είναι. Θέλω να γίνω ο μεγαλύτερος επενδυτής του Ηρακλή. Είμαστε υποχρεωμένοι να βάλουμε τα δυνατά μας. 

Γνωρίζω ότι υπάρχει ακόμα ένας αξιόλογος επιχειρηματίας σε αυτή την πόλη σεβαστός και αξιόλογος, ο Ιβάν Σαββίδης αλλά σύντομα θα ξεχαστεί»…

“Ο Σαχράτζε είναι εδώ – Ο Λεωνίδης αδυνατούσε να έρθει…”

‘Οπως εξήγησε ο Μάκης Καλαϊτζίδης, ο λόγος για τον οποίο επελέγη η λύση του Γεωργιανού επιχειρηματία, είναι ότι ο τελευταίος βρίσκεται στην Ελλάδα (μιλά, μάλιστα, πολύ καλά ελληνικά) και ήταν έτοιμος να “μπει” επενδυτικά στην ομάδα.

Αντιθέτως, ο Ντένι Λεωνίδης εδώ και ένα τρίμηνο περίπου αδυνατεί να αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη, με τα περιθώρια και τις ανάγκες της ομάδας να μην επιτρέπουν περαιτέρω αναμονή…

Αίτημα μετάθεσης μιας εβδομάδας

Λόγω της νέας κατάστασης, ο Ηρακλής θα ζητήσει μετάθεση της έναρξης του πρωταθλήματος κατά μία εβδομάδα από τη Λίγκα.

Στόχος, το να ρυθμιστούν όλα τα απαραίτητα ζητήματα, που αφορούν στην αλλαγή διοικητικού καθεστώτος στην ομάδα.

Έρχεται αντικαταστάτης του Ντεσποτόφσκι

Στα αγωνιστικά, στον Ημίθεο αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αντικατάσταση του Φίλιπ Ντασποτόφσκι, έχοντας εντοπίσει μία πιο αξιόλογη λύση στη θέση του πασαδόρου.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της εβδομάδας.

Το βίντεο της παρουσίασης του νέου διοικητικού καθεστώτος του ΤΑΑ Ηρακλής:

Gepostet von Iraklis Volleyball 2015 Hellas [1] am Dienstag, 6. Oktober 2020