- Bluearena - https://bluearena.gr -

Θέλει Καπνίδη ο Ακριτόπουλος

Τον Αντώνη Καπνίδη, που άρχισε την ποδοσφαιρική καριέρα του από την “κυανόλευκη” ποδοσφαιρική Ακαδημία, θέλει ο Γιώργος Ακριτόπουλος, όπως αναφέρει το soccerpractor.blogspot.com:

Ακόμα ένα μεταγραφικό «μπαμ» ετοιμάζει ο Ηρακλής Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, που βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Αντώνη Καπνίδη.

Η ομάδα του Γιώργου Ακριτόπουλου κινείται ως γνωστόν για ακόμα έναν σέντερ φορ από το «πάνω ράφι», για να έχει αχτύπητο δίδυμο στη γραμμή κρούσης με τον Θωμά Τσίτα.

Ο Καπνίδης πληροί τις βασικές προδιαγραφές, αγωνιστικά, ηλικιακά και ως βιογραφικό και αναμένονται άμεσα εξελίξεις, ίσως οριστικά οι θετικές και εντός διημέρου, για να κλείσουν οι εκκρεμότητες, μαζί με τον Σωκράτη Φυτανίδη και να μπουν τα… κερασάκια στην “τούρτα”.

Ο 28χρονος στράικερ, που ξεκίνησε από την Κ19 του Ημίθεου το 2011 (διαχρονική η συμπάθειά του στους “κυανόλευκους”) πέρυσι έπαιξε στον Διγενή Ακρίτα Μόρφου και απασχόλησε πολλές ομάδες, ενώ παλιότερα αγωνίστηκε σε Άρη, Αγροτικό Αστέρα, Καβάλα, Δόξα Δράμας, Αναγέννηση Γιαννιτσών και Εργοτέλη.