- Bluearena - https://bluearena.gr -

Παπαδόπουλος: “Μόνο για τον Ηρακλή δεν σταμάτησα το ποδόσφαιρο”

Όσα σημείωσε για την επάνοδό του στους “κυανόλευκους” ο Γιάννης Παπαδόπουλος στην εφημερίδα Metrosport:

– Γιάννη, τελικά το πεπρωμένο έλεγε… Ηρακλής;

“Το καλοκαίρι είχα αποφασίσει να σταματήσω το ποδόσφαιρο και να ασχοληθώ με άλλες δραστηριότητες. Απλώς, ο Ηρακλής [1]είναι η ομάδα που αγαπώ. Ακόμη κι όταν βρισκόμουν μακριά, πάντα διάβαζα και παρακολουθούσα τις εξελίξεις. Δέχθηκα, πρόσφατα, τηλεφώνημα από τον Γιάννη Ζαντόπουλο, τον οποίο δεν γνώριζα προσωπικά. Γύρισα, όμως, για τον Ηρακλή, διότι θέλω να επιστρέψει εκεί, όπου πρέπει να είναι. Ο μόνος λόγος, που θα επέστρεφα στο ποδόσφαιρο, ήταν ο Ηρακλής. Ηταν αδύνατο να αρνηθώ”.

– Σου παρουσιάστηκε συγκεκριμένο πλάνο;

“Ο αρχικός στόχος είναι η επανεκκίνηση. Ευελπιστώ να μη χρειαστεί άλλη. Υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι στο νέο εγχείρημα. Ο κ. Ζαντόπουλος είναι συνεπής, ενώ τον πλαισιώνει βέβαια και ο κ. Δρακόπουλος. Βλέποντας τι γίνεται στην ομάδα μπάσκετ, καταλαβαίνεις πολλά. Εύχομαι να πάνε όλα καλά, για να ανέβει επίπεδο η ομάδα”.

– Πώς βιώνεις όλη την κατάσταση στον Ηρακλή;

“Το χειρότερο, κατά τη γνώμη μου, είναι ότι ο Ηρακλής όχι μόνο δεν δημιουργεί, αλλά ταυτόχρονα χάνει και φιλάθλους. Συναντώ πολλούς ανθρώπους στον δρόμο, οι οποίοι είναι Ηρακλειδείς. Οταν τους ρωτώ για την ομάδα μού λένε ότι δεν ασχολούνται. Πρέπει να τους φέρουμε στο γήπεδο και μετά να γίνουν τα υπόλοιπα. Ακόμη κι ο τελευταίος οπαδός είναι χρήσιμος”.

– Είπες ότι το καλοκαίρι σκέφτηκες να σταματήσεις το ποδόσφαιρο. Είσαι 31 ετών ακόμη. Γιατί;

“Για μένα, κάποιες ιδέες δεν τελειώνουν. Μεγάλωσα με το ποδόσφαιρο, αλλά δεν είναι πλέον έτσι όπως το γνώρισα από τον πατέρα μου. Το αγαπώ, αλλά κουράστηκα”.