“Θα στηρίξουμε μόνο τον ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!”

Ανακοίνωση της απόφασης των Συνδέσμων να σταθούν δίπλα στις ομάδες μπάσκετ και βόλεϊ, ενώ αναφέρουν με νόημα ότι θα στηρίξουν και την ποδοσφαιρική, όταν αυτή υπάρξει ξανά, με ξεκάθαρο όνομα και ταυτότητα…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η ανακοίνωση, που υπογράφουν η Αυτόνομη Θύρα 10, ο ΣΦΗ Ασβεστοχωρίου και το Athens Club:

“Μετά τη συνέλευση της Παρασκευής όπου είχαμε τη χαρά να συζητήσουμε σχεδόν με όλες τις πλευρές του οπαδικού κινήματος του συλλόγου μας αλλά και με αρκετές φωνές του φίλαθλου κόσμου της ομάδας καταλήξαμε στην εξής απόφαση.

Σεβόμενοι την ιστορία του συλλόγου, την αξιοπρέπεια του, την ταυτότητα του αλλά λαμβάνοντας υπ’ όψιν και καθαρά πρακτικά ζητήματα (βιωσιμότητας, οράματος), γυμνοί από συναισθηματισμούς και ιδεολογικές αγκυλώσεις, αποφασίσαμε να στηρίξουμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας τον ποδοσφαιρικό ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και μόνο, όταν και αν αυτός υπάρξει ξανά.

Παρακαλούμε να μας επιτρέψετε να μην μπούμε σε παραπέρα ανάλυση της απόφασης μας καθαρά από σεβασμό στον κάθε οπαδό του ΗΡΑΚΛΗ ξεχωριστά ο οποίος είναι το λιγότερο ταλαιπωρημένος από τέτοιες αναλύσεις και ειδήσεις. Όσοι ήθελαν ξέρουν, όσοι θέλουν μπορούν να μάθουν.

Τα πάρτι μας θα συνεχιστούν κανονικά τη φετινή χρονιά σε μπάσκετ και βόλεϊ έστω και έξω από τα γήπεδα όπου θα αγωνίζεται η ΗΡΑΚΛΑΡΑ μας!

ΥΓ: Η περιουσία του ΗΡΑΚΛΗ κινητή και ακίνητη ανήκει σε όλο τον σύλλογο και καλό είναι να παραμείνει εκεί που βρίσκεται. Ήρεμα το λέμε!

Athens Club
Σ.Φ.Η. Ασβεστοχωρίου
Αυτόνομη Θύρα 10″.

Σχετικά Άρθρα

Παράλληλη ποδοσφαιρική μαγεία από Βάσια και Μαραντόνα! (vid)

Ποδόσφαιρο

Φοφόνκα: “Ο κόσμος του Ηρακλή πληρώνει τα εγκλήματα των διοικήσεων!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top