- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ο Σκάιλερ και η μετάθεση της πρεμιέρας

Μπορεί κάποιοι να βιάστηκαν να βγάλουν… “σκάρτο” τον Σκάιλερ Μπόουλιν, μέσα από την κακή βραδιά του στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ηρακλή στη Λευκωσία, όμως, στο Ιβανώφειο δεν περίμεναν την αναμέτρηση για τα προκριματικά του BCL, προκειμένου να διαμορφώσουν άποψη για τον έμπειρο Αμερικανό πόιντ γκαρντ.

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος έχει μελετήσει όλη τη μέχρι τώρα θητεία του, τον επέλεξε και τον εμπιστεύεται, έχοντας – παράλληλα – μείνει με τις καλύτερες των εντυπώσεων από την απόδοσή του σε όλη τη διάρκεια της προαγωνιστικής περιόδου, μέσα από τα υψηλής δυναμικής φιλικά, που έδωσε η ομάδα και αναμένει διακαώς την επάνοδο του παίκτη από τον πρόσφατο τραυματισμό του.

Ο λόγος για τον οποίο ο κόουτς του Ημίθεου αισθάνεται ανακουφισμένος σχετικά με την υπόθεση Μπόουλιν έχει να κάνει με τη χρονική μετάθεση της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Είναι σαφές, ότι – εφόσον ίσχυαν τα αρχικώς προβλεπόμενα – μέχρι τις 10 Οκτωβρίου ο βασικός “εγκέφαλος” του Ηρακλή δύσκολα θα ήταν πανέτοιμος να ριχτεί στην τοπική σύγκρουση της πρεμιέρας, όμως η μετάθεση για μία εβδομάδα μετά γεννά αισιοδοξία, αν όχι βεβαιότητα.

Οι εκτιμήσεις, οι οποίες γίνονται, αναφέρουν ότι ο Σκάιλερ Μπόουλιν θα έχει προλάβει μέχρι τότε και να αποθεραπευθεί πλήρως και να επανέλθει σε πλήρεις προπονησιακούς ρυθμούς, ώστε να είναι μέλος της βασικής πεντάδας των “κυανολεύκων” στη τοπική μάχη της πρεμιέρας στο Ιβανώφειο…