- Bluearena - https://bluearena.gr -

Καββαδάς: “Βασικός λόγος της παραμονής μου, ο κόσμος του Ηρακλή”

Όσα είπε ο Βασίλης Καββαδάς στη σελίδα 1000 Χρόνια Ηρακλής:

Συγκεκριμένα δήλωσε,για τον αγώνα με το Κεραυνό κι τον αποκλεισμό από τη συνέχει του BCL: «Δεν θέλω να πω πολλά πράγματα για το παιχνίδι με τον Κεραυνό. Σίγουρα ήταν μια ευκαιρία γι εμάς να προκριθούμε στους ομίλους. Δεν ήμασταν σε καλή μέρα. Πολλά πράγματα δεν πήγαν καλά,δεν χρειάζεται να μπαίνουμε σε λεπτομέρειες κι να λέμε δικαιολογίες. Σημασία έχει ότι πρέπει να ανασυνταχθούμε κι να μείνουμε ενωμένοι ενόψει του πρωταθλήματος.»

Για το φετινό ρόστερ: «Έχουμε ένα πολύ καλο ρόστερ κι φέτος. Έχουμε σίγουρα περισσότερο βάθος από πέρυσι. Υπάρχει πολύ ταλέντο,υπάρχει όρεξη για δουλειά. Τους περισσότερους παίκτες τους γνωρίζετε. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν ξαναπαίξει στην Ελλάδα. Νομίζω ότι όσο περνάει ο καιρός θα βρισκόμαστε όλο κι περισσότερο μεταξύ μας κι στο τέλος θα έχουμε φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.»

Για τους φετινους στόχους κι το Euro cup: «Η Ευρώπη αργεί,εμείς έχουμε αρκετούς μήνες μπροστά μας. Στόχος μας είναι η basketleague να είμαστε έτοιμοι κι συγκεντρωμένοι. Να βλέπουμε όλα τα παιχνίδια στα ίσα. Ανυπομονούμε να παίξουμε στο γήπεδο μας με το κόσμο μας. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε το κόσμο στο πλευρό μας. Νιώθουμε πολύ πιο δυνατοί. Είναι μια πολύ μεγάλη ώθηση. Μας βοηθάει να κυνηγάμε κάθε φάση στον αέρα κι στο έδαφος να είμαστε πιο γρήγοροι κι δυναμικοί. Να βγάζουμε ένταση σε κάθε φάση,να είμαστε πιο θεαματικοί. Είναι το αβαντάζ μας κόντρα σε κάθε αντίπαλο. Ο κόσμος κι το γήπεδο μας.»

Για την ατμόσφαιρα που δημιουργείται στο Ιβανωφειο από τους φιλάθλους κι το πως το εισπράτουν οι παικτες: «Προσωπικά για μένα είναι ένας από τους κυρίους λόγους που έκλεισα στον Ηρακλη. Τα καυτά ματς που ζήσαμε πέρυσι σαν ομάδα είναι συνέχεια στο μυαλό μου. Είναι αυτό που σκέφτομαι,θέλω να ξαναπαίξω σε αυτή τη καυτή έδρα. Ο κόσμος είναι η στήριξη μας κι τον χρειαζόμαστε δίπλα μας. Οι συνθήκες δεν μας το επιτρέπουν ακόμη αυτό,όμως ελπίζουμε τα πράγματα να αλλάξουν στο μέλλον κι να μπει σιγα – σιγά στο γήπεδο. Χωρίς αυτούς η ομάδα είναι μισή.»

Για το ότι φετος είναι κι ο αρχηγος της ομαδας,κι το μήνυμα που στέλνει στο κόσμο: «Το να είμαι φέτος αρχηγός είναι κάτι ξεχωριστό κι πρωτόγνωρο. Είναι ιδιαίτερη τιμή να φοράω για δεύτερη χρονιά σερί τη φανέλα του Ηρακλη κι να λέγομαι αρχηγός της ομαδας. Είναι τιμή που κάθε μέρα βρίσκομαι στη προπόνηση κι βοηθάω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Είναι τιμή να παίζω σε αυτό το υπέροχο γήπεδο κι γι αυτό τον κόσμο. Να ιδρώνω τη φανέλα όπως πρέπει σε κάθε φάση μπροστά κι πίσω. Εύχομαι να έχουμε υγεία όλοι ανεξαιρέτως αθλητισμού. Να ξεπεράσουμε αυτή τη πανδημία κι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με το κόσμο στο Ιβανώφειο.»

Τελος,για το προσωπικό του στόχο δήλωσε: «Στόχος μου είναι να μπορώ να προπονούμαι καθημερινά σκληρά. Να έχω την υγεία μου κι να απολαμβάνω τη κάθε μέρα ξεχωριστά κάνοντας αυτό που αγαπάω, το να παίζω μπάσκετ.»