- Bluearena - https://bluearena.gr -

Θετική εμφάνιση και νίκη για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ

Όπως ενημερώνει το Γυναικείο Τμήμα Βόλεϊ του Ημίθεου

Η γυναικεία μας ομάδα επικράτησε με 3-1 απέναντι στον ΕΑΝ Αγίας Τριάδος στο σημερινό φιλικό παιχνίδι και το αποτέλεσμα του αγώνα αφήνει ευχαριστημένο τον προπονητή Βασίλη Τσιούπλη.

Τα σετ 3-1 (11-25, 25-22, 25- 13, 25-22)

Η αρχηγός της ομάδας μας Κατερίνα Κουρκουλούκη μετά τη λήξη του παιχνιδιού δηλωσε τα εξής : Είχαμε ένα δυνατό φιλικό σήμερα, όσο πάμε και βελτιωνόμαστε. Ήταν το 5ο φιλικό στη σειρά και βλέπουμε πως ότι κάνουμε στην προπόνηση αρχίζουν και μας βγαίνουν. Και φαίνεται η δουλειά που έχουμε κάνει στην προετοιμασία. Υπάρχει αρκετή κούραση όμως εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο. Πλησιάζει η έναρξη του πρωταθλήματος και θέλουμε να είμαστε προετοιμασμένες. Είμαστε αισιόδοξες και συνεχίζουμε δυνατά.

Το λίμπερο της γυναικείας μας ομάδας Αγγελική Πεγκλίδη είπε : Σαφώς ήταν μια καλή εμφάνιση για εμάς και διορθώσαμε αρκετά απ’ τα λάθη μας. Ωστόσο έχουμε αρκετές βδομάδες μπροστά μας για να συνεχίσουμε την προετοιμασία μας όπως και ένα τουρνουά το σαββατοκύριακο όπου πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να αποδείξουμε σε όλους τι αξίζουμε.