- Bluearena - https://bluearena.gr -

Προσθέτει Χατζή και Παπανίκο στο ρόστερ

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του soccerpractor.blogspot.com:

Ενίσχυση στις θέσεις των «μικρών» για τον Ηρακλή, που απέκτησε τον 18χρονο αριστεροπόδαρο ακραίο (μπακ-χαφ και εξτρέμ), Βαγγέλη Παπανίκο.

Ο νεαρός πολυσύνθετος πλάγιος έπαιξε ξανά στον Ηρακλή Αμπελοκήπων (πέρυσι ως δανεικός) και ουσιαστικά γυρνά σε γνώριμα λημέρια, ενώ για τρία χρόνια έπαιξε στα τμήματα υποδομής του Άρη, φτάνοντας ως την Κ19, όπως και παλιότερα θήτευσε στις ακαδημίες του Αγροτικού Αστέρα.

Την Τρίτη πιθανότατα θα οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του έμπειρου μέσου, Κώστα Κοτσαρίδη, που αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟ Κουφαλίων (παλιότερα σε Άρη, ΑΕΚ, Κ20 Ολυμπιακού, Αναγέννηση Γιαννιτσών και Νίκη Βόλου), ενώ δεν υπήρξε πρόοδος στο θέμα του Σωκράτη Φυτανίδη για τους «κυανόλευκους».

Την Πέμπτη η ομάδα του Γιώργου Ακριτόπουλου δίνει φιλικό με την Αναγέννηση Πλαγιάς στο Κιλκίς και το Σάββατο στην έδρα της Αναγέννησης Γιαννιτσών.

Σε προχωρημένες επαφές με τον Νίκο Χατζή δείχνει ο Ηρακλής και όλα δείχνουν ότι μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει οριστική συμφωνία, αν δεν υπάρξει απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, για να υπογράψει και να ξεκινήσει προπονήσεις.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός, που αναμένεται να ενισχύσει τους «κυανόλευκους» και άλλο στις θέσεις των «μικρών» (παίζει κυρίως αριστερό χαφ και «δεκάρι») την τελευταία διετία είχε αρκετές συμμετοχές στην κατηγορία με Αναγέννηση Γιαννιτσών (πέρυσι) και ΠΑΟ Κουφαλίων (πρόπερσι), ενώ παλιότερα αγωνίστηκε στην Κ19 του ΠΑΟΚ.