Ενοχλήσεις για Τσίλντρες

Η ομάδα επανήλθε στην προετοιμασία της, με τον Αμερικανό πόιντ γκαρντ να ταλαιπωρείται από τραυματισμό – Επανεντάσσεται στο πρόγραμμα ο Καββαδάς μετά από σύντομο ταξίδι στο Κούνεο.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Εντατικά επανήλθε στις προπονήσεις της προετοιμασίας του στο Ιβανώφειο ο μπασκετικός Ηρακλής, με την προοπτική η ομάδα να εμφανιστεί στην πρεμιέρα της Basket League, με αντίπαλο την ΑΕΚ στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, πιο έτοιμη από ό,τι στα προκριματικά του BCL.

Μοναδικό πρόβλημα για τον Βαγγέλη Ζιάγκο η περίπτωση του Μπράντον Τσίλντρες, με τον νεαρό Αμερικανό πλέι μέικερ να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο.

Σύντομα η κατάσταση του τραύματός του θα επανεκτιμηθεί και ελπίζεται να μην πρόκειται για κάτι ανησυχητικό, καθώς ο 23χρονος περιφερειακός, από τη στιγμή της προσαρμογής του στη νέα πραγματικότητα (από το δεύτερο φιλικό με τον Ολυμπιακό και έπειτα), δείχνει ότι θα είναι εξαιρετικά χρήσιμος για τα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας.

Στο σημερινό πρόγραμμα θα ενσωματωθεί εκ νέου στην ομάδα και ο αρχηγός της, Βασίλης Καββαδάς, ο οποίος είχε λάβει άδεια για ταξίδι του στο Κούνεο της Ιταλίας, για προσωπικούς λόγους.

Σχετικά Άρθρα

Μαλέσεβιτς: “Ακόμη καλύτεροι, για να φτάσουμε στην τρίτη νίκη!”

Μπάσκετ

Yπόκλιση Μάνταλου στους Ηρακλειδείς: “Οι τύποι είναι απίστευτοι!”

Μπάσκετ

Back to Top