- Bluearena - https://bluearena.gr -

Αναμονή για την έκδοση της βίζας του Βάργκας

Ο Δημοσθένης Τούμπος αδημονεί για την έλευση του Ντανιέλ Βάργκας στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου ο αρχηγός της εθνικής Μεξικού να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

Δεν πρόκειται απλώς για το τελευταίο κομμάτι του φετινού αγωνιστικού παζλ του βολεϊκού Ηρακλή, αλλά – σαφέστατα – για το σημαντικότερο, καθώς στα πλάνα του νεαρού κόουτς ο Λατίνος διαγώνιος αποτελεί το “βαρύ επιθετικό όπλο” της ομάδας για τη σεζόν 2020-2021.

Αυτό, το οποίο κρατά μέχρι αυτήν την ώρα μακριά από τη Θεσσαλονίκη τον 34χρονο άσσο, δεν είναι άλλο από τη γνωστή… “ταλαίπωρη” ιστορία με τη βίζα του.

Είναι το ίδιο πρόβλημα, που καθυστέρησε και την άφιξη του ετέρου λατινοαμερικάνου της ομάδας, του Κάιο Τιμπό και πρόκειται περί διαδικασίας, η οποία – στις συγκεκριμένες χώρες – είναι εξαιρετικά χρονοβόρα.

Στο Κατσάνειο ευελπιστούν ότι τις αμέσως προσεχείς μέρες θα δοθεί λύση στο ζήτημα (μετά και τις ασκούμενες πιέσεις από πλευράς Συλλόγου) και ο Μεξικανός “μπόπμπερ” θα κατορθώσει να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Αυτοκράτορα.