Περόνε: “Αν με θέλουν, έρχομαι να παίξω στον Ηρακλή και με… ένα πόδι!”

Την επιθυμία του να αναιρέσει την απόφασή του για τερματισμό της ποδοσφαιρικής καριέρας του, για χάρη του Ηρακλή, εξέφρασε ο Αργεντινός άσσος.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όσα σημείωσε ο Εμανουέλ Περόνε στη συνέντευξή του στην εφημερίδα Metrosport:

«Ενημερώνομαι σχεδόν καθημερινά για την κατάσταση στην ομάδα, μίλησα και με τον Πουρτουλίδη που θα βοηθήσει στη νέα προσπάθεια. Εμαθα ότι γίνεται ένα νέο ξεκίνημα υπό την παρουσία του κ. Δρακόπουλου που τον γνώρισα πέρυσι και είχε μία πολύ πετυχημένη χρονιά με το τμήμα του μπάσκετ. Αρχικά θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα στον Ηρακλή και θέλω να πιστεύω ότι σύντομα η ομάδα θα βρεθεί εκεί που της αξίζει. Είναι πολύ λυπηρό και άδικο να ταλαιπωρείται έτσι και ο σύλλογος και ο κόσμος που αγαπάει και ακολουθεί παντού τον Ηρακλή».

-Θα επέστρεφες για να αγωνιστείς στον Ηρακλή;

«Θα έπαιζα στον Ηρακλή και με ένα πόδι. Αρκεί να με θέλουν. Εγώ είμαι έτοιμος για να βοηθήσω, ξέρω και αγαπώ την ομάδα».

-Δεν σταμάτησες όμως την καριέρα σου;

«Τον περασμένο Δεκέμβριο ουσιαστικά σταμάτησα την καριέρα μου σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορώ όμως να αγωνιστώ σε επίπεδο Γ’ και Δ’ Εθνικής. Δεν έχω και κανένα πρόβλημα με την άδεια παραμονής αφού διαρκεί πέντε χρόνια».

-Είσαι σε καλή φυσική κατάσταση;

«Γυμνάζομαι όλο αυτό το διάστημα που βρίσκομαι στην Αργεντινή, είτε στο γυμναστήριο είτε με τρέξιμο και ασκήσεις σε εξωτερικούς χώρους όταν έκλεισαν τα γυμναστήρια λόγω covid. Σας είπα ότι το πιο βασικό είναι να σε θέλουν κάπου. Το ίδιο ισχύει στον Ηρακλή, αν πιστεύουν ότι μπορώ να βοηθήσω εννοείται ότι επιθυμώ να επιστρέψω».

Σχετικά Άρθρα

“Στα όπλα” οι “παλιοσειρές” του οπαδικού κινήματος για αδειοδότηση και Καυτανζόγλειο!

Ποδόσφαιρο

Back to Top