Ακριτόπουλος: “Ο Ηρακλής είναι πάνω από όλους μας – Είμαστε υπηρέτες του”

Ικανοποιημένος ο προπονητής της ομάδας από την εξέλιξη, που εμφανίζει μέσα από τα φιλικά προετοιμασίας.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όσα σημείωσε ο Γιώργος Ακριτόπουλος στο soccerpractor.blogspot.com:

«Ήμασταν πολύ καλοί απέναντι στη Νίκη Αγκαθιάς. Είχαμε τον έλεγχο και είμαι ικανοποιημένος. Δοκιμάζουμε σχήματα και ψάχνουμε τα δυνατά μας σημεία, ώστε να στήσουμε εκεί και ορθολογικά το νέο Ηρακλή. Στο πρώτο μέρος κάναμε 10 τελικές, οφείλουμε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και πρακτικοί. Να φτάνουμε πιο εύκολα στο γκολ και θα δουλέψουμε για βελτίωση στην τελική προσπάθεια. Να χάνουμε λιγότερες ευκαιρίες. 

Έρχεται μια καθοριστική εβδομάδα προπονητικά, θα επιμείνουμε στη φυσική κατάσταση, με στόχο να ετοιμάσουμε καλύτερα τους νέους παίκτες, που εντάχθηκαν πιο αργά στην προετοιμασία. 

Έπαιξαν για πρώτη φορά οι Γιώργος Ιορδανίδης και Γιάννης Παπαδόπουλος. Έχουν αδιαμφισβήτητη ποιότητα, για κάθε ομάδα και μεγαλύτερων κατηγοριών. 

Είναι ευχάριστο ότι και παίκτες της περσινής ομάδας δίνουν και αυτοί το στίγμα και την ταυτότητά τους, γίνεται καλό «πάντρεμα» με τις φετινές και πρόσφατες μεταγραφές. 

Επίσης, θέλω να τονίσω προς πάσα κατεύθυνση ότι ο Ηρακλής είναι βαρύ όνομα και είναι πάνω απ’ όλους μας. Να το καταλάβουν όσοι παίκτες είναι και θέλουν να είναι μαζί μας. Προέχει μόνο η άνοδος αυτού του μεγάλου συλλόγου. Τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο. 

Είμαστε όλοι υπηρέτες του Ηρακλή, ξεχνάμε το εγώ μας και δεν με ενδιαφέρει τι έκανε ο καθένας στο παρελθόν στην καριέρα του».

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top