Πρώτο φιλικό, με νίκη επί του Πηγάσου Πολίχνης (pics)

Τούμπος: “Περιμένουμε τον Βάργκας” – Μαυροβουνιώτης: “Φιλοδοξούμε για μια καλή πορεία”.

Βόλει, Ηρακλής

Όπως αναφέρει η ενημέρωση από το ΤΑΑ Ηρακλής:

Νωρίς το απόγευμα πραγματοποιήθηκε το πρώτο φιλικό παιχνίδι με την ομάδα μας να επικρατεί με 4-0 του Πήγασου Πολίχνης στο Κατσάνειο Γυμναστήριο.

Τα σετ 4-0 ( 25-20, 25-20, 25- 20, 25- 18)

Ο προπονητής μας Δημοσθένης Τούμπος μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε τα εξής : “Σήμερα δώσαμε το πρώτο μας φιλικό, ουσιαστικά ξεκινάει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας μας. Η ομάδα έχει μία απουσία, αυτή του Βάργκας που περιμένουμε να έρθει, απ’ την άλλη έχουμε την πρόσφατη προσθήκη αυτή του Τίμπο, το παιδί είναι δύο μέρες στην Ελλάδα, προσπαθεί να προσαρμοστεί και να βρεθεί με τους υπόλοιπους παίκτες. Ωστόσο σήμερα δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε όλα τα παιδιά και έγινε μια μεγάλη προσπάθεια από όλους παρά την έντονη κούραση της προετοιμασίας. Θα συνεχίσουμε και με άλλα παιχνίδια τις επόμενες μέρες, θέλουμε να κάνουμε και κάποια πιο δυνατά τεστ”.

Ο αρχηγός της ομάδας μας Αργύρης Mαυροβουνιώτης είπε : “Πρώτο φιλικό για τη νέα χρονιά. Κάναμε μία καλή εμφάνιση, ακολουθήσαμε τις εντολές του προπονητή μας και ανταποκριθήκαμε μετά από έναν αρκετά δύσκολο πρώτο κύκλο προετοιμασίας, μεγάλη επιβάρυνση όμως το αποτέλεσμα μας ευχαριστεί. Περιμένουμε και τον τελευταίο κρίκο της ομάδας τον Mεξικάνο παίκτη να ενσωματωθεί στην ομάδα έτσι ώστε να είμαστε πλήρεις για την αρχή του πρωταθλήματος και να συνεχίσουμε μία καλή πορεία”.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που κάνουν σπορ, γήπεδο μπάσκετ και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που κάνουν σπορ και γήπεδο μπάσκετ, κείμενο που λέει "Conditc S SUPERNOVA 60"

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που κάνουν σπορ, γήπεδο μπάσκετ και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που κάνουν σπορ και γήπεδο μπάσκετ, κείμενο που λέει "HEFROES Βίκος Cola ondito Condito C0"

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και γήπεδο μπάσκετ

Η εικόνα ίσως περιέχει: γήπεδο μπάσκετ

 

Σχετικά Άρθρα

“Ο καθένας μας ας αναλογιστεί τις ευθύνες του – Συγγνώμη από τον κόσμο…”

Βόλει

Back to Top