Τσίλντρες: “Προσαρμόστηκα και θα ανταποδώσω την αγάπη που βρήκα” (vid)

Ο νεαρός πλέι μέικερ του Ηρακλή βρήκε τα αγωνιστικά πατήματά του και δηλώνει ετοιμοπόλεμος και ενθουσιασμένος.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η τοποθέτηση του Μπράντον Τσίλντρες:

“Χρειάστηκε λίγος χρόνος για να προσαρμοστώ, έχουμε μια διαφορά ώρας με την Αμερική, επτά ώρες, είχα στην αρχή ένα προβλημα με τον ύπνο, αλλά τώρα είμαι καλά, προσαρμόστηκα, η πόλη έχει πολύ καλά εστιατόρια, συνάντησα και αρκετούς φίλους της Ομάδας μας. Ήμουν με συμπαίκτες μου μαζί, μας μίλησαν, μας παρότρυναν και δεν μπορώ να περιμένω παραπάνω να παίξουμε, να δείξουμε τις δυνατότητές μας σε αυτόν τον κόσμο.

Θέλω να δώσω πολλά σε αυτή την ομάδα, να τα δώσω όλα, για να ανταποδώσω ακριβώς αυτή την αγάπη που μας έχουν δείξει. Δε νομίζω ότι είναι πρόβλημα που παίζουμε κρίσιμα παιχνίδια απ’ το ξεκίνημα της σεζόν, έτσι γίνεται σε μεγάλες ομάδες, είναι δεδομένο ότι εμείς πρέπει να έχουμε καλή χημεία, να έχουμε συνοχή και να βγαίνουμε σε κάθε αγώνα να τα δίνουμε όλα.

Για μένα, που είμαι πρώτη σεζόν στην Ευρώπη, πρέπει να πω ότι έχουμε πολύ καλό προπονητικό τιμ, που μου έχει δώσει μεγάλη εμπιστοσύνη, με βοηθάει πολύ να προσαρμοστώ. Είναι διαφορετικό το μπάσκετ, βέβαια, εδώ, έχει πολύ πικ εντ ρολ, όλοι έχουν πολύ μεγάλο IQ για το μπάσκετ, αν και η αθλητικότητα δεν είναι τόσο ψηλά όπως είναι στις ΗΠΑ, αλλά πολλά παιδιά εδώ είναι πολύ έξυπνα στο παιχνίδι, πιο σταθεροί και το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να είσαι συγκεντρωμένος και σταθερός κι εσύ στην προσπάθειά σου. Αυτό θέλω να κάνω κι εγώ, ο πατέρας μου έπαιξε στην Ευρώπη, ο θείος μου έπαιξε στην Ευρώπη και με έχουν βοηθήσει ήδη πολύ με τις συμβουλές τους”.

Τόνισε πως θα κάνει ότι μπορεί για να δείξει στον κόσμο τη διάσημη “Ντρίπλα του Τσίλντρες” που έκανε ο πατέρας του, Ράντολφ Τσόλντρες στο ΝΒΑ, όπου ήταν για πολλά χρόνια παίκτης σε αρκετές ομάδες και πως ακόμη δεν έχει… μάθει τις κακές ελληνικές λέξεις παρά μόνο καλές. “Καλή δουλειά”, ήταν ο επίλογος του, σε άπταιστα… Ελληνικά!

Σχετικά Άρθρα

Back to Top