Νέος φιλικός “περίπατος” για τον Κεραυνό

Ο ευρωπαϊκός αντίπαλος του Ηρακλή επιβλήθηκε με άνεση της Ρεμέντικα ΕΝΠ με 77-47 στο δεύτερο φιλικό της προετοιμασίας του.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του triponta.com.cy:

Δεύτερη φιλική νίκη για τον Κεραυνό, σε διάστημα δύο ημερών, αυτή τη φορά απέναντι στη Remedica ΕΝΠ. Οι ερυθροκίτρινοι πήραν εύκολα τη νίκη με 77-47. Χωρίς τον Αχμάντ Ρόρι αγωνίστηκαν οι γηπεδούχοι, ο οποίος έπαθε διάστρεμμα στο χθεσινό φιλικό με την Ομόνοια, ενώ και ο Κινγκ έπαιξε λίγο.

Και στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας ο Κεραυνός μπήκε μουδιασμένα στο παρκέ, με την Ένωση να παίρνει προβάδισμα χάρη στους πόντους των Ρόμπινσον και Ίνγκραμ. Η ομάδα του Παραλιμνίου συνέχισε να είναι μπροστά στο σκορ για μεγάλο μέρος του πρώτου ημιχρόνου, εκμεταλλευόμενη τον έλεγχο των ριμπάουντ και των αιφνιδιασμών.

Σταδιακά ο Κεραυνός ανέβασε απόδοση, ισορρόπησε το παιχνίδι, ενώ στο τέλος του ημιχρόνου κατάφερε να πάρει το προβάδισμα χάρη στις καλές του άμυνες. Με τον Στυλιανού να πετυχαίνει συνεχόμενους πόντους, ο Κεραυνός έκλεισε το ημίχρονο στο +3 (33-30).

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Κεραυνός έβρισκε πιο εύκολα δρόμο προς το καλάθι του Παραλιμνίου και ανέβαζε τη διαφορά, συνεχίζοντας την καλή του άμυνα. Δέχτηκε μόλις 9 πόντους σε αυτό το διάστημα, ενώ πέτυχε 23, με αποτέλεσμα να κλείσει το δεκάλεπτο με 56-39.

Οι γηπεδούχοι δεν μείωσαν την ένταση, αφού κράτησαν την Ένωση άποντη για περισσότερο από 5 λεπτά, στην τελευταία περίοδο. Έτσι έφτασε στο τελικό 77-47.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο Σάιμον Μιχάηλ με 16 πόντους (4 τρίποντα). Τον ακολούθησε ο Νίκος Στυλιανού με άλλους 14.

Για την Ένωση πρώτοι σκόρερ ήταν οι Μιχάλης Κουμής και Ντάλαν Ίνγκραμ που είχαν από 10 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 13-18, 33-30, 56-39, 77-47.

Κεραυνός (Χρ. Λειβαδιώτης): Μιχάηλ 16 (4), Κινγκ 2, Στυλιανού 14 (2), Λιασίδης, Παπαδημητρίου, Θεοχαρίδης 2, Ροζέλ 12 (2), Χαντ 13 (3), Κορωνίδης 6 (2), Γουίλιαμσον 12.

Remedica ΕΝΠ (Μιχ. Κακιούζης): Αντωνίου, Χαραλάμπους 3 (1), Ζαρτηλας, Κουμής 10, Στάκεϊ 4, Σολωμού 9, Ίνγκραμ 10 (2), Παπαδόπουλος 2, Ρόμπινσον 7, Πυρίλλης 2.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top