Ιορδανίδης: “Παράσημο τιμής ο Ηρακλής”

Οι “κυανόλευκοι” απέκτησαν τον 31χρονο Γιαννιτσιώτη μεσοεπιθετικό και ο τελευταίος υποδέχθηκε με ενθουσιασμό το νέο βήμα στην καριέρα του.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Γιώργος Ιορδανίδης άφησε τη Νίκη Βόλου και εντάχθηκε στο δυναμικό του νέου Ηρακλή με τον 31χρονο μεσοεπιθετικό από τα Γιαννιτσά να δηλώνει στο soccerpractor.blogspot.com:

«Ο Ηρακλής είναι παράσημο και τιμή για κάθε παίκτη. Ήρθα ξεκάθαρα για το πλάνο της ανόδου, όπως και άλλοι έμπειροι παίκτες που συμφώνησαν πριν από εμένα. Είναι πολύ συγκεκριμένος ο στόχος και αδιαπραγμάτευτος. Είναι μεγάλη ομάδα, με βαριά φανέλα, κόσμο και ιστορία. Ανήκει αποκλειστικά στην Α΄ Εθνική, παραδοσιακά και ιστορικά. Διαχρονικά. Αυτές οι τρομερές απαιτήσεις, είναι δέλεαρ για τον καθένα.

Καλούμαστε να βάλουμε όλοι ένα λιθαράκι, διοίκηση, παίκτες, προπονητές, παίκτες και κόσμος, για να γυρίσει ο Ηρακλής εκεί που ανήκει. Το ρόστερ είναι έμπειρο, υπάρχουν μονάδες με παραστάσεις στις μεγάλες κατηγορίες, αλλά πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, για να γίνουμε σύντομα ομάδα, να υπάρξει ομοιογένεια. Όταν κάνεις πρωταθλητισμό, δεν υπάρχουν δικαιολογίες, ούτε ζητάς πίστωση χρόνου.

Πρέπει πάντα να κερδίζεις, κάθε τι άλλο δεν είναι αποδεκτό. Πρέπει σε λίγους μήνες ο Ηρακλής να είναι στο επαγγελματικό στερέωμα και το ταχύτερο δυνατό στα «σαλόνια».

Το αν είμαστε το φαβορί, πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Σίγουρα είμαστε ασυζητητί με διαφορά το μεγαλύτερο όνομα στον 1ο όμιλο. Ξεκινήσαμε αργά να «μαζευόμαστε» και να γινόμαστε ομάδα, αλλά αισιοδοξούμε ότι όλα είναι στο δικό μας χέρι για το στόχο. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι. Να δείχνουμε την ανωτερότητά μας, να παίρνουμε τους βαθμούς και στο τέλος το ταμείο να μας βρει πρωταθλητές. 

Με τον Γιάννη Παπαδόπουλο ήμασταν συμπαίκτες σε Εθνικές, Παίδων και Νέων. Με τον Θωμά Τσίτα έχουμε κοινή καταγωγή, τα Γιαννιτσά. Παίζαμε μαζί μικροί σε ακαδημίες της περιοχής».

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top