Ελεεινό! Η Κυπριακή Ομοσπονδία απαιτεί συνδρομή από τους Ηρακλειδείς!

Δωρεάν το live streaming για τους Κυπρίους και επί πληρωμή για τους Ηρακλειδείς, αποφάσισε η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρης!!! – Προσοχή: πρόκειται για Ομοσπονδία και όχι… “συνδρομητικό τηλεοπτικό δίκτυο”!!! – Η ΚΑΕ απευθύνει έντονη διαμαρτυρία προς BCL και Κυπριακή Ομοσπονδία.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Σε μία τουλάχιστον ελεεινή και άνευ προηγουμένου απόφαση προχώρησε η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, “χρεώνοντας” τους Ηρακλειδείς για την παρακολούθηση των αγώνων της ομάδας τους για τα προκριματικά του BCL.

Αντιθέτως, για τους Κυπρίους η μετάδοση είναι δωρεάν…

Η ΚΑΕ Ηρακλής, ορθώς ποιούσα και ως όφειλε, απευθύνει δριμείες διαμρτυρίες, τόσο προς τη διοργανώτρια αρχή του θεσμού, όσο και προς την ίδια την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρης, ώστε να προκύψει το αυτονόητο και να “απελευθερωθεί” το live streaming των αγώνων του Ημίθεου για το κοινό της Ελλάδας!!!

 

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της κυπριακής μπασκετικής ιστοσελίδας triponta.com.cy:

Στη Κύπρο θα βρεθούν τις επόμενες ημέρες οι ομάδες που θα συμμετέχουν στους ομίλους α’ και β’ των προκριματικών του Basketball Champions League, για την πραγματοποίηση των αγώνων με στόχο την κατάκτηση της 1ης θέσης κάθε ομίλου και την είσοδο στην regular season του κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της FIBA.

Οι δύο όμιλοι θα έχουν ως εξής:

Α’ Όμιλος: Μπάκεν Μπέαρς (Δανία), Χάποελ Τελ Αβίβ (Ισραήλ), Βλοτσλάβεκ (Πολωνία), Μονς (Βέλγιο)

Β’ Όμιλος: Κεραυνός (Κύπρος), Ηρακλής (Ελλάδα), Γκρόνιγκεν (Ολλανδία), Ντνίπρο (Ουκρανία).

Οι έξι αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία, οι οποίοι θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, θα μεταδίδονται σε live streaming από την διαδικτυακή πλατφόρμα CBF TV.

Για την μετάδοση των αγώνων έχουν δημιουργηθεί δύο πακέτα για το φίλαθλο κοινό. Το πρώτο αφορά παρακολούθηση μίας αναμέτρησης, με κόστος €9,90 και το δεύτερο με την παρακολούθηση και των έξι αγώνων των δύο ομίλων στην τιμή των €14,90.

Όσο αφορά τους αγώνες του Κεραυνού Στροβόλου, αυτοι θα μεταδίδονται δωρεάν για όλους όσους αποτελούν κάτοικους Κύπρου. Αυτό σημαίνει πως οι αναμετρήσεις των “ερυθροκίτρινων” θα εξαιρούνται από τα πιο πάνω πακέτα, μόνο για τους κάτοικους Κύπρου.

Πιο συγκεκριμένα, η αναμέτρηση της Τρίτης (22/09) απέναντι στον Ηρακλή θα μεταδοθεί σε ελεύθερη ζώνη στη Κύπρο, ενώ σε περίπτωση πρόκρισης της ομάδας του Στροβόλου στον τελικό της 24ης Σεπτεμβρίου, τότε επίσης η αναμέτρηση θα μεταδοθεί σε ανοιχτή ζώνη.

Τονίζεται παράλληλα πως όσοι είναι κάτοχοι του πακέτου Yearly Pass, θα μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν τους αγώνες για τα προκριματικά του Basketball Champions League. Οι αναμετρήσεις θα μεταδίδονται από την ιστοσελίδα www.cbftv.net.

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει εξής:

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

16:30 Ντόναρ – Ντνίπρο

20:30 Κεραυνός – Ηρακλής

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

16:30 Μπάκεν Μπέαρς – Χάποελ Τελ Αβίβ

20:30 Βλοτσλάβεκ – Μονς

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

20:00 Νικήτρια ζευγαριού Ντόναρ – Ντνίπρο vs Νικήτρια ζευγαριού Κεραυνός – Ηρακλής

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

20:00 Νικήτρια ζευγαριού Μπάκεν Μπέαρς – Χάποελ Τελ Αβίβ vs Νικήτρια ζευγαριού Βλοτσλάβεκ – Μονς

Σχετικά Άρθρα

Back to Top