Ο Κεραυνός διέλυσε την Ομόνοια, με σούπερ Μπράντον Ρόζελ!

Οι Κύπριοι αντίπαλοι του Ηρακλή στα προκριματικά του BCL έδωσαν το πρώτο φιλικό τους και επικράτησαν άνετα (90-43), με τον Αμερικανό σκόρερ τους να… “πετάει φωτιές”…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Το ενδιαφέρον ρεπορτάζ από το triponta.com.cy:

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας έδωσε πριν από λίγο ο Κεραυνός, ο οποίος αντιμετώπισε την Ομόνοια στο Κλειστό του Στροβόλου, «Κώστας Παπαέλληνας». Οι ερυθροκίτρινοι, σαφώς πιο έτοιμοι από το «τριφύλλι», επικράτησαν με 90-43.

Η ομάδα του Χριστόφορου Λειβαδιώτη περίμενε πως και πως να μπει στο γήπεδο και να παίξει ένα παιχνίδι, έστω και φιλικό. Και αυτό φάνηκε από την διάθεση που έδειξαν όσοι αγωνίστηκαν. Πρέπει όμως να αναφέρουμε πως η Ομόνοια έχει μόλις μερικές ημέρες που ξεκίνησε την προετοιμασία της, με τους παίκτες της να μην γνωρίζονται καλά-καλά μεταξύ τους.

Αν και μπήκαν στο παιχνίδι κάπως μουδιασμένα, αφού η Ομόνοια είχε το προβάδισμα στο πρώτο 5λεπτο (4-8), σταδιακά πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού, με το πρώτο δεκάλεπτο να την βρίσκει μπροστά στο σκορ με 16-11.

Από εκεί και πέρα ο βαθμός ετοιμότητας, η εμπειρία και η ποιότητα, έπαιξαν τον δικό τους ρόλο, με τον Κεραυνό να φτάνει στο τελικό 90-43 (43-21 στο ημίχρονο).

Πρώτος σκόρερ για τους ερυθροκίτρινους ήταν ο Μπράντον Ροζέλ με 35 πόντους (5/7 δίποντα, 7/12 τρίποντα, 4/4 βολές), ενώ έφτασε μία ανάσα από το triple-double αφού είχε 9 ριμπάουντ και 8 ασίστ! Μελανό σημείο του τα 4 λάθη (από τα 9 συνολικά της ομάδας του).

Από πλευράς Ομόνοιας, πρώτος σκόρερ ήταν ο Καρλ Γκαμπλ με 16 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 16-11, 43-21, 66-33, 90-43.

Κεραυνός (Χρ. Λειβαδιώτης): Μιχαήλ 14, Κινγκ 2, Στυλιανού 8, Λιασίδης, Παπαδημητρίου 6, Ρόρι, Θεοχαρίδης 3, Ροζέλ 35, Χαντ 4, Κορωνίδης, Γουίλιαμσον 18.

Ομόνοια (Δημ. Κουκούρης): Παναγίδης 1, Γκαρθ 8, Γεωργακούδης, Καραγιάννης, Γκαμπλ 16, Καραμπατάκης, Πηλακούτας 6, Στυλιανού 2, Τρετιακόβ 6, Τσάφι 4.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top