Κορυφώνονται οι επαφές με την ΕΡΤ για την μετάδοση των αγώνων στη Λευκωσία

Η ΚΑΕ επιβεβαιώνει επισήμως την προσπάθειά της να πείσει τη δημόσια τηλεόραση για την υποχρέωσή της τελευταίας να μεταδώσει ζωντανά τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις του Ηρακλή.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Αναλυτικά, το Δελτίο Τύπου του καλαθοσφαιρικού Ηρακλή, αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα:

Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ βρίσκεται εδώ και ημέρες σε «ανοικτή γραμμή» με τους επιτελείς της ΕΡΤ για τη μετάδοση του αγώνα, τα δικαιώματα του οποίου ανήκουν στην Κυπριακή Ομοσπονδία.

Ελπίζουμε πως θα ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια και ο Ευρωπαϊκος αγώνας του ΗΡΑΚΛΗ, του πιο ιστορικού Συλλόγου της Μακεδονίας, με έναν Κυπριακό σύλλογο, σε μια μεγάλη διασυλλογική διοργάνωση, θα μεταδοθεί και οι φίλοι της Ομάδας μας και του Μπάσκετ δε θα μείνουν «στο σκοτάδι».

Σε κάθε περίπτωση η Ομάδα μας θα προσπαθήσει να ενημερώνει με όποιο εφικτό τρόπο για την εξέλιξη του αγώνα, ο οποίος λόγω των μέτρων στην Κύπρο θα γίνει με παρουσία μόνο των εντεταλμένων δημοσιογράφων του BCL, της ΚΟΚ και ορισμένων Ομάδων.

Θυμίζουμε ότι κάθε αποστολή θα αποτελείται μόνο από 21 άτομα (παίκτες, προπονητές και συνοδοί) και δε θα επιτραπεί η είσοδος σε φιλάθλους, παράγοντες κλπ πέραν αυτών. Οι ομάδες θα καταλύσουν σε πολύ αυστηρό πλαίσιο στο ίδιο ξενοδοχείο και θα μετακινούνται μόνο για προπόνηση ή αγώνες στη διάρκεια της παραμονής τους στην Κύπρο.

Η Ομάδα μας θα ταξιδέψει το απόγευμα της Κυριακής για τη Μεγαλόνησο.

 

Σχετικά Άρθρα

Σπρίντζιος: “Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για την πρόκριση στο Final 4!”

Μπάσκετ

Asvestochori Club: “Μαζί με τους οπαδούς του ΠΑΣ στο Ιβανώφειο” (pic)

Μπάσκετ

Back to Top