Χωρίς φιλικό παιχνίδι απέναντι στον Ηρακλή ο Κεραυνός Στροβόλου!

Σημαντικό πρόβλημα για την κυπριακή ομάδα η παντελής απουσία δοκιμαστικών αγώνων πριν την καθοριστική αναμέτρηση για το BCL.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Είναι εντυπωσιακό, αλλά όπως καταγράφει η κυπριακή μπασκετική ιστοσελίδα triponta.com.cy, ο Κεραυνός Στροβόλου θα παραταχθεί στον προκριματικό αγώνα του BCL κόντρα στον Ηρακλή, χωρίς να έχει δώσει ούτε ένα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, ενώ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν θα αγωνιστεί και ο Κύπριος γκαρντ, Κρίστοφερ Ραζής.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας:

Ο Κεραυνός συνεχίζει την προετοιμασία του για τον αγώνα των προκριματικών του Basketball Champions League απέναντι στον Ηρακλή, χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, αφού σχεδόν όλοι οι καλαθοσφαιριστές των ερυθροκιτρίνων, είναι στη διάθεση του Χριστόφορου Λειβαδιώτη.

Και λέμε σχεδόν όλοι, καθώς απουσιάζει ένας, ο οποίος όμως αποτελεί σημαντικό γρανάζι στην ομάδα του Κεραυνού για τη νέα σεζόν. Ο λόγος για τον Κρίστοφερ Ραζή, ο οποίος δεν έχει έρθει ακόμα στην Κύπρο. Ο Κύπριος γκαρντ βρίσκεται στο εξωτερικό με την σύζυγό του, η οποία σε λίγες ημέρες θα φέρει στον κόσμο το παιδάκι τους. Έτσι δεν θα είναι στη διάθεση του προπονητή του για το κρίσιμο παιχνίδι των προκριματικών του BCL με τον Ηρακλή.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως για την ομάδα του Στροβόλου, είναι η απουσία φιλικών αγώνων. Ειδικά αν αναλογιστούμε πως ο αντίπαλος του έχει παίξει έναν σημαντικό αριθμό φιλικών, με δυνατούς αντιπάλους (Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Περιστέρι κλπ), όπου μας κάνει αμέσως να αντιληφθούμε πως ο βαθμός ετοιμότητας της ομάδας του Βαγγέλη Ζιάγκου, θα είναι κατά πολύ μεγαλύτερος.

Ο Κεραυνός είχε προγραμματισμένο ένα φιλικό παιχνίδι την Τετάρτη με την Remedica ΕΝΠ, πριν την πρώτη επίσημη εμφάνιση της ομάδας. Όμως, όπως φαίνεται, δεν θα πραγματοποιηθεί, αφού η ομάδα του Παραλιμνίου είναι πολύ πιθανό να μην προλάβει να εκδόσει τα δελτία υγείας των ξένων καλαθοσφαιριστών της. Έτσι, η ομάδα του Στροβόλου θα πάει στο «Ελευθερία» μόνο με προπονήσεις…

Σχετικά Άρθρα

Back to Top