- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ζυμώσεις με την ΕΡΤ για τη μετάδοση των αγώνων στην Κύπρο

Μπήκαμε στην τελική ευθεία για τη διεξαγωγή των αγώνων του προκριματικού Ομίλου του BCL στη Λευκωσία, στον οποίο μετέχει ο Ηρακλής, στην ευρωπαϊκή επιστροφή του.

Ωστόσο, μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι αράδες, δεν έχει προκύψει κάποιο ιδιωτικό ή δημόσιο ελληνικό τηλεοτπικό δίκτυο, το οποίο να ενδιαφερθεί και – πολύ περισσότερο – να αναλάβει την απευθείας μετάδοση των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων των “κυανολεύκων”.

Και επειδή, όπως είναι εύλογο, κανείς δεν μπορεί να πιέσει προς μία τέτοια κατεύθυνση ένα ιδιωτικό κανάλι, όλο το βάρος και η ευθύνη πέφτει στα κανάλια της κρατικής τηλεόρασης, η οποία οφείλει να σεβαστεί το πολυπληθές κοινό των Ηρακλειδέων, σε μία εποχή, που η παρουσία του κόσμου στα γήπεδα απαγορεύεται, πέραν του μακρινού της απόστασης διεξαγωγής των προκριματικών του BCL.

Η ΚΑΕ Ηρακλής βρίσκεται σε επικοινωνία με την ΕΡΤ, ασκεί τις ανάλογες πιέσεις και παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο να είναι η ΕΡΤ3 το κανάλι, το οποίο θα αναλάβει να μεταφέρει εικόνα από τη Λευκωσία στον κόσμο του Ημίθεου…

Εξελίξεις αναμένονται λίαν συντόμως…