Ζυμώσεις με την ΕΡΤ για τη μετάδοση των αγώνων στην Κύπρο

Η ΚΑΕ ασκεί πιέσεις στην κρατική τηλεόραση, για να πράξει το καθήκον της έναντι του μεγάλου κοινού των Ηρακλειδέων.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Μπήκαμε στην τελική ευθεία για τη διεξαγωγή των αγώνων του προκριματικού Ομίλου του BCL στη Λευκωσία, στον οποίο μετέχει ο Ηρακλής, στην ευρωπαϊκή επιστροφή του.

Ωστόσο, μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι αράδες, δεν έχει προκύψει κάποιο ιδιωτικό ή δημόσιο ελληνικό τηλεοτπικό δίκτυο, το οποίο να ενδιαφερθεί και – πολύ περισσότερο – να αναλάβει την απευθείας μετάδοση των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων των “κυανολεύκων”.

Και επειδή, όπως είναι εύλογο, κανείς δεν μπορεί να πιέσει προς μία τέτοια κατεύθυνση ένα ιδιωτικό κανάλι, όλο το βάρος και η ευθύνη πέφτει στα κανάλια της κρατικής τηλεόρασης, η οποία οφείλει να σεβαστεί το πολυπληθές κοινό των Ηρακλειδέων, σε μία εποχή, που η παρουσία του κόσμου στα γήπεδα απαγορεύεται, πέραν του μακρινού της απόστασης διεξαγωγής των προκριματικών του BCL.

Η ΚΑΕ Ηρακλής βρίσκεται σε επικοινωνία με την ΕΡΤ, ασκεί τις ανάλογες πιέσεις και παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο να είναι η ΕΡΤ3 το κανάλι, το οποίο θα αναλάβει να μεταφέρει εικόνα από τη Λευκωσία στον κόσμο του Ημίθεου…

Εξελίξεις αναμένονται λίαν συντόμως…

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Ανωτερότητα: “Διαθέτουμε όσα εισιτήρια θέλουν οι φίλοι της Μεγαρίδας!”

Μπάσκετ

Back to Top